Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Косметическое сырье эксфолиант (скраб, гомаж, пиллинг, мыловарение)

250 грн
Описание

Шкаралупа меленого волоського горіха є чудовим природним ексфоліантом. Це дуже тонко, що робить його більш придатним для використання на шкірі, ніж деякі інші натуральні ексфолієнти.
Зразки висилаються безкоштовно по 50мл.

Це екологічно чиста альтернатива мікрокулькам, які викликають шкідливе забруднення морського середовища, наш натуральний порошок шкаралупи волоського горіха є ідеальним доповненням до домашньої косметики, мила, скрабів для тіла та кремів для обличчя.

Чистий порошок, виготовлений з подрібненої скорлупи грецького горіха 100% природний, наш порошок шкаралупи волоського горіха виготовлений з подрібненої шкаралупи волоського горіха, щоб створити ніжний, коричневий, злегка аб.

Натуральний ексфоліант
Порошок шкаралупи волоського горіха м'яко видаляє мертві клітини шкіри, щоб виявити яскравішу і молодшу шкіру під нею. Ключовий інгредієнт у багатьох натуральних продуктах для догляду за шкірою та красою, він підходить для використання на обличчі та тілі, і він доповнює всі типи шкіри.

ЛЕГКО ЗМІШУЄТЬСЯ З ІНШИМИ ПОРОШКАМИ І ЕФІРНИМИ ОЛІЯМИ Принадність порошку шкаралупи волоського горіха полягає в тому, що він легко змішується з іншими натуральними порошками, ефірними маслами, органічним маслом для тіла і рідким милом. З цієї причини він надзвичайно популярний у косметичній промисловості.

Заспокоює поширені захворювання шкіри
Наш порошок шкаралупи волоського горіха може допомогти заспокоїти поширені скарги на шкіру при регулярному використанні.

РЕЗЮМЕ
Наш порошок шкаралупи волоського горіха – це 100% натуральний дрібнозернистий ексфоліант, який м'яко видаляє забруднення шкіри без використання шкідливих хімічних речовин. Екологічно чиста альтернатива мікрогранулам, мікропластикових забруднювачів, що містяться в багатьох безрецептурних скрабах, ідеально підходить для виготовлення домашньої косметики, мила, скрабів та природної веганської косметики.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
yermo...
yermochenko.anna
Киев
Была