Все категории
Добавить товар

Натуральне мило

125 грн
Описание

Мило вугільне «Ніч Каїра» натуральне. Для проблемної та жирної шкіри, усуває запалення, прибирає жирний блиск, покращує зовнішній вигляд та підвищує тонус шкіри.
Склад: ефірна олія евкаліпту, персикових кісточок, виноградних кісточок, подрібнена смола ладану, вугілля, ехінацея, глітерна пудра, глі-церин.
Мило добре зволожує шкіру, насичує вітамінами, усуває сухість та подразнення.
Вага – 100 гр.

Мило «Евкаліптове» натуральне. Протизапальний, бактеріцидний. Чинить дезінфікуючу дію на шкіру.
Склад: косметичні та натуральні ефірні олії. Олія персикових кісточок, кунжуту, льону, лавандова, ефірна олія пачулі, відвар календули.
Вага – 100 гр.

Мило Лавандове натуральне, для щоденного використання. Натуральний органічний продукт з додаванням рослинних інгредієнтів та ефірних олій.
Склад: олія рицинова, льону, Ши, оливкова.
Вага – 100 гр.

Мило скраб "Бурштинове" натуральне. Антисептичне, протизапальне, ранозагоювальне, бактерицидне.
Склад: олія персикових кісточок, кунжутна, гліцерин, подрібнене насіння льону, пелюстки та відвар календули, ароматизатор "Гавайї".
При його виготовленні використовуються косметичні та натуральні ефірні олії. Олія персикових кісточок, кунжутна олія, натуральний гліцерин, подрібнене насіння льону, пелюстки календули. Календула є антисептичним, протизапальним, ранозагоювальним, бактерицидним, болезаспокійливим та спазмолітичним засобом. Календула покращують процеси регенерації клітин шкіри.
Ароматизатор "Гавайї" не містить підсолоджувачів. Схвалена для використання у різних косметичних засобах. Надає милу приємного аромату. Вибуховий, принадний, свіжий, злегка солодкуватий запах із фруктовими нотами, який нагадає про райський острів в океані!
Мило добре зволожує шкіру, чудово піниться, насичує вітамінами, усуває сухість та подразнення шкіри. Подрібнене насіння льону добре відлущує і масажує шкіру не дратуючи її.
Вага – 100 гр.

Мило «Лимонно-мармурове» натуральне. Добре піниться, зволожує і м'яко впливає на шкіру, має приємний аромат.
Склад: олія оливкова та персикова, ефірна олія лимона.
Вага – 100 гр.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный