Все категории
Добавить товар

Натуральне мило-скраб ручної роботи з глинами

150 грн
Описание

Натуральне мило-скраб з трьома глинами
Хочете отримати очищену гладеньку шкіру без жирного блиску? . Натуральне мило-скраб «з нуля» з трьома глинами допоможе Вам. Воно повністю натуральне, виготовлене холодним способом з нуля, а не з готової основи. Весь секрет – у складі. Три глини, п’ять олійок і житні висівки не можуть не допомогти Вам на шляху до ідеальної шкіри. Продукт має 7% доглядових олій, а, отже, підійде для будь-якого типу шкіри.
Отже, що ми отримаємо при використанні даного мила-скрабу? Кокосова олійка подбає про зволоження, рицинова – побореться зі зморшками й пігментними плямами, пальмова – усуне лущення, подбає про відновлення шкіри, олія ши захистить від УФ-променів (SPF – 6), оливкова олія у складі мила – це безліч корисного – вона пом’якшує, відновлює, тонізує, зволожує, омолоджує.
А що дають косметичні глини? Жовта – пом’якшує шкіру, розгладжує зморшки, насичує киснем; блакитна – має чудову очищувальну, протизапальну, регенеруючу дію, насичує шкіру мінералами, покращує кровообіг; зелена глина – вважається однією з найкращих косметичних засобів, вона має антисептичні, абсорбуючі властивості, виводить токсини, активізує клітинне оновлення шкіри. І бонус – м’яке відшелушення ороговілих клітин за допомогою житніх висівок.
Мило сірого кольору з помітними скрабуючими частинками і ледь вловимим, ненав’язливим ароматом ванілі, іланг-іланга, лотоса.
Обов’язково перевірте мило на наявність алергічних реакції, все-таки 100% натуральний продукт.
Склад: омилені олії кокосова, рицинова, пальмова, ши, оливкова; вода; глини жовта, блакитна зелена,; ефірні олії ванілі, лотоса, іланг-іланга; житні висівки.
Вага приблизна: 100г

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Жирная
Назначение:
Увлажнение
Продавец
derevolg
derevolg
Винница
71% выполненных заказов
Была

Похожие товары