Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Hillary скраб coconut oil scrub, кокосова олія premium quality

299 грн
Описание

Тип засобу: Скраб

Кілька примірників у наявності

Рафінована кокосова олія має багато переваг. Воно робить шкіру більш зволоженою та м'якою, зупиняє процеси її в'янення, забезпечує захист від шкідливого сонячного випромінювання. Сухе волосся стає гладким і доглянутим, перетин кінчиків припиняється. Крім того, рафінована кокосова олія чудово справляється з видаленням макіяжу, відновленням здоров'я шкіри губ, а також може використовуватися для догляду за огрубілою й потрісканою шкірою стоп.

Спосіб застосування для тіла та обличчя: нанесіть олію на очищену суху шкіру обличчя й тіла. Після вбирання промокніть шкіру серветкою.

Скраб Coconut Oil Scrub
Скраб для тіла на основі морської солі створений вітчизняними фахівцями на основі нерафінованої кокосової олії та морської солі. Їхні дрібні частинки очищають шкіру від забруднень, полірують її, роблять ідеально гладкою. Після застосування засобу шкіра вирівнюється, зникають акне, менш помітними стають шрами та розтяжки.

Спосіб застосування: нанести скраб на вологе тіло масажними рухами, приділяючи увагу проблемним зонам. Залишити на 5 хв для найкращого результату. Змити теплою водою без мила. Для стійкого ефекту використовувати двічі на тиждень.

Склад: сіль морська мінеральна (54), оливкова олія (Італія), олія виноградних кісточок (Австралія), нерафінована кокосова олія (Малайзія), кокосова стружка, ванільний цукор, мед.

Зроблено в Україні

Термін придатності/збереження: 12 місяців із дати виробництва. Після відкриття — не більш ніж 14 днів.

Умови зберігання: за температури від +5 °C до +25 °C у сухому та прохолодному місці, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів. Після відкриття в закритому вигляді в сухому та прохолодному місці.

Маса Нетто: 200 г

Плюс Мило від Hillary Cosmetics у формі сердечка поєднує оригінальний дизайн і вишуканий аромат.

Спосіб застосування: намилити вологу шкіру до появи піни, помасажувати круговими рухами, змити теплою водою.

Маса нетто: 12г

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?