Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Молочко для тіла/крем для тіла

300 грн
Описание

Тип засобу: Крем

Кілька примірників у наявності

Ніжне молочко для тіла Uriage EAU THERMALE шовковисте рекомендоване для живлення і зволоження сухої та чутливої шкіри тіла, а також для запобігання шкірному зневодненню.
М'яке, тане молочко повертає відчуття свіжості, легкості та комфорту.
Усуває лущення, згладжує, пом'якшує дерму, підвищує її еластичність, має заспокійливу дію.
Забезпечує захист і відновлення водного балансу сухої та зневодненої шкіри; живить і пом'якшує шкіру; повертає відчуття комфорту; робить шкіру гладкою й оксамитовою.
Молочко огортає шкіру м'якістю й ніжністю, а надзвичайне багатство формули та найлегша текстура дарують справжнє задоволення від застосування.
Активні компоненти
Uriage термальна вода наповнює корисними мікроелементами, покращує обмінні процеси на клітинному рівні.
Гіалуронова кислота заповнює необхідний запас вологи та підтримує її впродовж тривалого періоду.
Олія ши (каріте) пом'якшує, живить шкіру, покращує захисні можливості епідермісу.

Молочко-лосьйон для тіла Uriage EAU THERMALE 500 мл — 300 грн.

Зволожувальне молочко для тіла Body 24hr Moisturizing Body Lotion 400 мл від французьких косметологів із компанії Nuxe. Дивовижне молочко має потужну зволожувальну дію, проникаючи в найглибші слова дерми, робить вашу шкіру світною, а тіло привабливим. Спеціально розроблений склад молочка дарує м'який догляд і дбайливий захист, робить шкіру пружною, оксамитовою і світною.
Легка крем, що тане текстура, миттєво вбирається, не залишаючи жирного блиску, не викликає відчуття липкості та дискомфорту. Екстракт пшениці та соняшнику зволожують і живлять шкіру, згладжують і підтягують. Екстракт квітів апельсина пом'якшує й огортає приголомшливим ароматом, роблячи шкіру ніжною й шовковистою. Екстракт мигдалевого дерева живить і захищає, запобігаючи сухості, лущенню й подразненню. Усі компоненти молочка пройшли дерматологічний контроль, гіпоалергенні та не викликає подразнення.
Легка текстура універсального Moisturizing Body Lotion живить шкіру впродовж 24 годин, не забиваючи пори.

Молочко для тела Nuxe 400 мл - 360грн.

Крем Bioderma Atoderm Nourishing Creame можна застосовувати як для шкіри обличчя, так і для шкіри всього тіла. У разі регулярного використання зміцнює структуру шкіри, живить її зсередини та має гіпоалергенний ефект. Крем допоможе вам уникнути неприємної сухості, стягування та лущення шкірного покриву. Підсилює природний захисний бар'єр епідермісу, допомагаючи йому протистояти агресивному впливу ультрафіолету та інших зовнішніх чинників.

Крем Bioderma Atoderm Nourishing Creame 500 мл - 380 грн.

Країна в інстаргам: *********************************

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
elena968495
elena968495
Была

Похожие товары