Все категории
Добавить товар

Lotus aloe vera oil. олія алое вера. 125ml

440 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Олія

Кілька примірників у наявності

Застосовується для зволоження та живлення шкіри, при сонячних опіках шкіри, при псоріазі та різних шкірних проблемах, після укусів комах (комарів, мух, мурах), для загоєння неглибоких ран, профілактика та лікування від деяких видів грибків, для зволоження та харчування волосся їх зміцнення та зростання, для бороди, брів, вусів, для очищення шкіри.

Алое – це не тільки прекрасна домашня рослина, але і дуже ефективно застосовується для лікування та профілактики багатьох шкірних захворювань, а також для живлення, поліпшення росту, збільшення брів або бороди. Олія Алое Віра зроблена класичною для більшості єгипетських подібних продуктів методом віджиму. Цей метод часто називають «Холодний віджим».

Такий спосіб виробництва дозволяє зберегти максимальну кількість вітамінів та корисних речовин, яких досить багато. Серед таких не тільки велика кількість жирних кислот та амінокислот, вітаміни A та такий корисний для шкіри вітамін E. Також хімічний склад олії з алое на колаген, фолієву кислоту та вітаміни групи B1, 2, 3, B-12. Містяться також багато мінералів (понад 20): цинк, кальцій, хром і магній, інші…

Спосіб застосування

Використовувати лише зовні у чистому вигляді або у комплексі з іншими косметичними засобами.
Нанесіть невелику кількість олії за допомогою диспансеру на шкіру.
Плавно масажуйте, розподіляючи масло рівномірно і дозволяючи швидше вбратися йому.
Можна не змивати.
Для волосся: слід змішати дане єгипетське масло алое Віра з оливковою (1:1) або насіння Рукколи, або іншою базовою олією (жожоба, мигдальне, арганова, зародків пшениці, гірчичне, зі зміїним жиром, женьшеню, яєчне, амли). Нанесіть рівномірно на волосся і коріння щонайменше на 5-10 хвилин, бажано – на 20-30 хвилин. Після цього змити теплою водою. Повторювати процедуру тричі на тиждень. Мінімальний курс складає 1 місяць.

Для збагачення шампунів, масок, кремів: додати невелику кількість олії у косметичний засіб.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?