Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Набір косметики із сонцезахисним ефектом 35 sunscreen kit vezе

275 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Крем

Набір 2в1 VENZEN SPF 35 SUNSCREEN KIT: сонцезахисний крем Venzen Whitening Sunscreen SPF 35 (30 мл) і гель з алое вера Venzen Hydration Aloe Vera Gel (40 мл)
Набір із вибілювального сонцезахисного крему VENZEN 35 SPF і зволожувального, заспокійливого гелю з алое вера
Відбілювальний крем із посиленим комплексом фільтрів і потужними депігментувальними компонентами ефективно захищає шкіру від сонця й бореться з пігментацією. Екстракти мучниці та огірка, що входять до складу, сприяють освітленню і вирівнюванню загального тону шкіри, а молочна кислота зменшує кількість веснянок і пігментних плям.
Спосіб застосування: нанесіть засіб на чисту, суху шкіру обличчя й тіла за 10 хвилин до виходу на вулицю, повторюйте процедуру через кожні 2-3 години для кращого ефекту.
Легкий гель з алое вера освіжає, заспокоює та зволожує шкіру обличчя. Швидко вбирається й миттєво діє. Створює на шкірі тонку захисну плівку, яка пропускає повітря, але перешкоджає втраті вологи. Шкіра стає гладкою та сяйною. Сік алое вера відновлює цілісність шкіри, знімає подразнення й почервоніння. Екстракт ромашки пом'якшує шкіру та допомагає їй відновитися. Гель допоможе впоратися із впливом УФ-випромінювання або солоної та жорсткої води. Тому чудово підійде для догляду за шкірою під час відпустки або після басейну.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары