Все категории
Добавить товар

Холодне антицелюлітне обгортання top beauty к. 10376

215 грн
Описание

Холодне антицелюлітне обгортання Top Beauty допоможе Вам усунути прояви целюліту, надати шкірі гладкість і шовковистість, скоригувати обсяги. Холодне обгортання сприяє не розширення, а звуження пір, судин і капілярів. У тканинах відбувається відтік лімфи, яка забирає з собою токсини і шлаки. Таким чином, всі забруднення виводяться не через пори. В результаті охолодження організм починає додатково розщеплювати жири в якості резервного джерела енергії для зігрівання.

Результат холодного обгортання:
* тканини охолоджуються;
* судини звужуються;
* з тканин поверхневого шару видаляється зайва кількість води;
* підвищується шкірний тонус;
* поліпшується обмін речовин.

Саме холодне обгортання рекомендується при варикозному розширенні вен. Тільки за допомогою нього можна боротися з целюлітом тих проблемних зон, для яких протипоказано термічної вплив з-за поганого стану кровоносних судин. Особливо корисні холодні обгортання для тих, хто проводить багато часу на ногах.

Спосіб застосування: нанесіть засіб щільним шаром на шкіру проблемних зон, оберніть плівкою. Через 25-30 хвилин змийте продукт теплою водою. Засіб високоактивний, тому можлива поява легкого печіння, що є нормальною реакцією шкіри. По закінченню цього часу суміш необхідно змити з шкіри під теплим душем.

Виконувати обгортання можна не частіше, ніж раз в 2 дні, інакше шкіра може страждати від сильного роздратування. Але якщо виконувати обгортання дуже рідко, то ефект від них буде мінімальним.

Для досягнення видимого ефекту потрібно не менше 10-15 процедур обгортання.
*******************************************
Доставка:
Предоплата на карту.
Доставка Новою або Укрпоштою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
onlyb...
Onlybest-com-ua
Супер-продавец
Винница
85% выполненных заказов
Была

Похожие товары