Все категории
Добавить товар

Антицелюлітна олія грейпфрут hillary grapefruit anti cellulite, 100 мл

191 грн
Описание

Щоденне використання антицелюлітної олії в поєднанні з легкими масажними рухами (обов'язково) швидко принесуть вам довгоочікуваний результат.
Продукт сприяє розсмоктуванню підшкірних жирових відкладень і виведенню токсинів, робить шкіру еластичною і підтягнутою.

А також:

ти користуєшся 100% натуральним продуктом

ДІЯ

Попереджає появу целюліту, виводить зайву рідину, позбавляє від «апельсинової кірки».

Підвищує пружність, тонізує, завдяки грамотному поєднанню олії виноградних кісточок з ефірною олією грейпфрута.

Робить шкіру м'якою і ніжною, під впливом комплексу натуральних олій виноградних кісточок і ефірного масла лайма.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Ефірна олія грейпфрута має здатність відновлювати жировий обмін, тому може стати ефективним засобом для зниження ваги, розбиває жирові відкладення на шкірі і застосовується при лікуванні целюліту. Має хорошу очищувальну здатність, вона стимулює виведення зайвої рідини з організму, а також чистить кров від токсинів і шлаків, що скупчуються в організмі.

Мигдальна олія не тільки заспокоює шкіру і знімає запалення, а й ефективно живить, відновлює еластичність і розгладжує епідерміс. Велика кількість легкозасвоюваної шкірою фолієвої кислоти створює тонкий захисний бар'єр, саме він не дозволяє страждати клітинам шкіри від впливу зовнішніх подразників. Ніацин мигдалевої олії сприяє поверненню шкірі природного, рівного тону.

Ефірна олія лайма у великій кількості містить речовини, які активізують вироблення колагену. Завдяки цьому, у шкіри відкривається «друге дихання» - колаген уповільнює процес старіння. Насичений аромат олії прекрасно тонізує шкіру і є прекрасною альтернативою різним зволожуючим косметичним засобам. Під час антицелюлітного і тайського масажу ефірну олію лайма використовують для активізації кровообігу, вирівнювання шкіри. Завдяки цій олії, шкіра стає оксамитовою і ніжною.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Нанеси на вологу чисту шкіру м'якими масажними рухами у напрямку від ніг до шиї, приділяючи особливу увагу проблемним зонам.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
Размер:
  • 100мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
100 мл
Назначение:
Антицеллюлитные

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?