Все категории
Добавить товар

Разогревающее масло для тела для массажа соленая карамель ваниль

950 грн
Описание

Запаліть справжнє полум'я пристрасті ніжним масажем, купіть розігрівальну олію Bijoux Indiscrets Light my Fire - Caramel&Sea salt. Масажна олія з приємною текстурою має "гарячий" ефект, м'який карамельний аромат і смак морської солі.

Живильні компоненти розігрівальної олії Bijoux Indiscrets Light my Fire - Caramel & Sea salt, зволожують шкіру, роблячи її м'якою і шовковистою. Зігрівальні властивості олії допомагають зняти м'язову напругу, чинять розслаблювальну і заспокійливу дію. Легкий еротичний масаж стане яскравою прелюдією до основного дійства. Завдяки тому, що олія повністю їстівна, ви можете доповнити мануальну стимуляцію оральними ласками та палкими поцілунками. З кожним новим дотиком тепловий ефект ставатиме відчутнішим, а солодко-солона композиція максимально розкриє свою ароматну чарівність, створюючи приголомшливу атмосферу близькості з вашим партнером. До складу засобу не входять олії та жири, його безпечно можна використовувати з презервативами з латексу.

Особливості розігрівальної олії Bijoux Indiscrets Light my Fire - Caramel&Sea salt:

у складі відсутні олії та жири;

аромат солоної карамелі;

сумісність із презервативами;

засіб 2в1 - для масажу та орального сексу.

Бренд Bijoux Indiscrets родом з прекрасної Барселони. Творці бренду надають величезного значення якості, майстерному поєднанню повністю натуральних інгредієнтів і привабливій презентації, яка змушує бажати більшого. Еротична косметика, чуттєві аксесуари та іграшки від бренду Bijoux Indiscrets створюються жінками для жінок. Бренд створює не просто продукцію, яка стимулює і розпалює уяву, він створює дизайнерський продукт високого класу в еротичній індустрії. Бренд Bijoux Indiscrets - це не тільки секс, це краса, стиль і спосіб життя, якого гідна кожна жінка. Усі продукти бренду Bijoux Indiscrets виробляються з гіпоалергенних компонентів і не тестуються на тваринах.

Додайте оригінальну солодко-солону нотку у ваш секс, купіть розігрівальну олію Bijoux Indiscrets Light my Fire - Caramel&Sea salt.

Склад: гліцерин, аромат, вода, екстракт кореня женьшеню, сахарин натрію, бензоат натрію, сорбат калію.

Основа: без олії та жирів.

Аромат: карамель.

Об'єм: 100 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize