Все категории
Добавить товар

Зволожуюча олія для тіла swedish spa

400 грн -13% 350 грн
Описание

SWEDISH SPA MIRROR OCEAN BODY OIL
ОЛІЯ ДЛЯ ТІЛА: ЧОМУ ВОНА ВАМ ПОТРІБНА
З настанням холодного сезону наполегливо рекомендую переглянути ваш підхід до доглядуц за тілом. Якщо ви вже помітили, що шкіра стала, сухішою, легше реагує на подразнення, лущиться або втрачає пружність і сяяння, необхідно терміново "нагодувати" її!
Для цього немає нічого кращого за косметичту олію!
Олія завжди живитиме і зволожуватиме шкіру. У живильному ефекті олію не переплюнути жодному іншому продукту — саме вона більше за інші засоби насичена корисними речовинами, ліпідами, жирними кислотами, вітамінами.
В складі олії відсутня вода, тому вона не віддає вологу, а зволожує за рахунок того, що "перекриває" всі шляхи втрати вологи через шкіру і "закриває" її всередині, при цьому не заважаючи шкірі дихати.
Олії для тіла універсальні не тільки за типом шкіри, але і за зонами застосування: ними можна зволожувати і живити шкіру тіла, відновлювати пошкоджене волосся, зміцнювати нігті та доглядати кутикулу. Врахуйте: чим натуральніша олія, тим вона універсальніша.

Зволожуюча олія для тіла Swedish Spa (34024) - дивовижний продукт, який надасть вашій шкірі увесь необхідний догляд; живлення, зволоження, зміцнить, надасть пружності та зробить шкіру неймовірно гладкою та м´якенькою!
ПОГЛЯНЬТЕ НА СКЛАД:
Екстракти морських водоростей кораліна (corallina officinalis) й аларія (alaria esculenta): багаті цукрами, мінералами та іншими поживними сполуками, мають антиоксидантні, зволожуючі і відновлювальні властивості.
Вітамін Е (vitamin E): захищає шкіру від вільних радикалів і сприяє її зволоженню, підвищуючи здатність епідермісу утримувати вологу в клітинах.
Олія каноли (bassica napus oil): має протизапальний ефект, робить шкіру більш м´якою і пружною, розгладжує зморшки, вирівнює рельєф, відновлює.
Олія солодкого мигдалю (prunus amygdalus dulcis oil): багата на вітаміни А, В1 і Е, захищає і живить шкіру.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
Размер:
  • 100мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Питание Тонизирующее Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?