Все категории
Добавить товар

Антицелюлитное массажное масло top beauty

140 грн
Описание

🔺Призначена для позбавлення від целюліту на проблемних ділянках шкіри, дозволяє ефективно позбавитися «апельсинової шкірки».
🔸З її допомогою можна помітно поліпшити рельєф шкіри та підкоригувати форми. Секретом високої ефективності олійки є унікальне поєднання натуральних компонентів, що володіють вираженою антицелюлітною дією.

🔸Олія проти целюліту стимулює кровообіг в поверхневому підшкірному шарі, проходження обмінних процесів, що призводить до скорочення жирових запасів. Завдяки її використанню відбувається зміцнення мембран клітин та додаткове їх живлення киснем, покращуеться тонус м'язів.
🔸Олія підійде для як для антицелюлітного, так і інших видів масажів, для обгортань проти целюліту. Також її можна використовувати для догляду зв шкірою тіла та наносити для зволоження її після душу.

➡️Олія має на 99% органічний склад. У ній містяться базові олії -  персикових та виноградних кісточок; ефірні олії - евкаліпту, ялиці, м'яти, чайного дерева, лемонграсу, розмарину, камфорного лавра, шавлії; екстракти папайї та грейпфруту.

В наявності:
🫚Імбир-лайм
🍊Папая-грейпфрут
🌶️Чілі та апельсин

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Красный
Размер:
  • 200мл
Классификация:
Масс маркет
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая Все типы
Назначение:
Антицеллюлитные