Все категории
Добавить товар

Мило 3 в одному

980 грн
Описание

Брускове мило (6 кусочків по 150 грам в упаковці) м'якої дії з пребіотиками та екстрактом зеленого чаю допомагає позбутися неприємного запаху тіла та видалити різні види забруднень зі шкіри.
Переваги для вас
* Утворює рясну піну, яка ефективно змиває бруд, жир та інші види забруднень.
* Допомагає підтримувати природний водний бар'єр і утримувати баланс вологи шкіри.
* Бореться з неприємними запахами й нейтралізує їх за допомогою ексклюзивного аромату і технології нейтралізації запахів (Odour-Neutralising Technology), даруючи шкірі відчуття чистоти.
* Забезпечує антиоксидантний захист завдяки зеленому чаю у складі, в той час як пребіотики слугують джерелом енергії та допомагають підтримувати баланс мікробіому шкіри.
* Заспокоює шкіру завдяки екстракту розмарину, а гліцерин рослинного походження зволожує її.
Чому воно вам сподобається
Розроблене на основі пребіотиків і зеленого чаю g&h Мультифункціональне мило для очищення і захисту шкіри допомагає позбутися неприємних запахів тіла й ефективно видаляє різні забруднення, залишаючи шкіру м’якою на дотик і зволоженою.
g&h Мультифункціональне мило для очищення і захисту шкіри огортає шкіру освіжальним і бадьорим ароматом «Зелені трави» з нотками зеленого евкаліпта та трав'яного білого чаю. Збагачене ефірними оліями, мило передає приємну свіжість лісу, даруючи вам і вашій шкірі відчуття бадьорості, захищеності та здоров'я.
Натхненні природою аромати g&h Body Care створено на замовлення з використанням ретельно підібраних ефірних олій, які працюють в ідеальній гармонії, тому можна поєднувати різні продукти з колекцій Nourish, Refresh і Protect, створюючи власну ауру й особистий ритуал догляду за тілом.
З 1972 року люди в усьому світі довіряють бренду g&h, який пропонує м’які, безпечні й ефективні засоби догляду за тілом. Розроблене відповідно до наших стандартів чистоти засобів особистої гігієни, Мультифункціональне мило для очищення і захисту шкіри пройшло дерматологічні й алергологічні тести, щоб мінімізувати ризик виникнення алергії, і підходить для всіх типів шкіри.

✔ «Чистий» склад
g&h Мультифункціональне мило для очищення і захисту шкіри розроблене відповідно до наших стандартів чистоти засобів для особистого догляду. Це означає, що засіб:
* НЕ МІСТИТЬ сульфатних поверхнево-активних речовин, штучних барвників, мінеральних олив, фталатів і парабенів або спирту;
* зареєстрований Веганською спільнотою і не містить жодних інгредієнтів тваринного походження та не тестується на тваринах;
* дерматологічно й алергологічно протестований для зведення до мінімуму ризиків виникнення алергії й подразнень;
* підходить для всіх типів шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 150мл
Классификация:
Органическая
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Увлажнение
Продавец
praskoviya99
praskoviya99
Супер-продавец
Киев
97% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?