Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Масажер для точкового та гуаша масажу дерев’яний пташка hillary wooden deep tissue...

385 грн
Описание

Дерев’яний масажер у формі трикутника – чудовий помічник. Його можна використовувати для масажу ніг, рук або інших частин тіла. Ефективний для покращення крово- та лімфообігу. Прекрасно підійде для самостійного розслаблюючого масажу.

Цей багатофункціональний оздоровчий масажер поєднує масаж гуаша, точковий та релаксаційний масаж.

Використовуючи його для точкового впливу, націлюйтесь на певну точку акупунктури та належним чином натисніть на неї одним з кутів масажеру, щоб стимулювати меридіани та сприяти покращенню кровообігу.

Використовуйте заокруглену бокову частину масажера для гуа-ша масажу шиї, плечей та рук. Масажер незамінний для розслаблювального та оздоровчого масажу стоп.

Ергономічна форма масажеру дозволяє легко тримати його у руці. Він легкий та портативний. Не б’ється, легко очищується, дуже міцний.

Масажер виготовлений вручну з деревини натурального дуба за спеціальною технологією: суха деревина, що проходить через 4 види шліфування та має спеціальне покриття - комбінація олії з твердим воском OSMO TopOil 3028, яка кристалізує верхній шар деревини.

Натуральні олії, що входять до складу покриття, є екологічно чистими та абсолютно безпечними для здоров'я. Вони глибоко проникають у дерев'яні поверхні надаючи їм водо - і брудовідштовхувальні властивості, міцність та зносостійкість. При цьому деревина зберігає свою здатність дихати

Виріб не фарбується та не покривається лаком.

З його допомогою можна проводити різні види масажу:

1. Масаж гуа-ша рук, ніг, спини.

2. Масаж шийно-комірцевої зони.

3. Масаж стопи.

4. Точковий масаж.

5. Релаксаційний масаж.

Масажер може використовуватись як для самостійного масажу, так і як інструмент для професійного масажу.

Спосіб застосування:

Нанесіть олію на ділянку, де будете проводити масаж.
Для проведення точкового масажу прикладайте один з кутів масажеру до тригерних точок, злегка натисніть та повільно провертайте за часовою стрілкою. Уникайте швидких та різких рухів, не тисніть надмірно, процедура не має викликати болю чи дискомфорту.
Для масажу гуаша поставте бічну заокруглену частину масажера на ділянку, яку будете опрацьовувати, під кутом 45 градусів. Рухайтесь по масажних лінях.
Масувати одну лінію потрібно до почервоніння, але враховуйте, що після особливого активного масажу часом можуть залишатись синці й крововиливи (це нормально для гуа-ша масажу за умови, що не відчуваєте в процесі сильного болю чи дискомфорту).

Протипоказання:

1. гіпертонія;

2. знижений рівень тромбоцитів;

3. ушкодження шкіри у сфері масажу;

4. загострення шкірних захворювань;

5. інфекційні захворювання;

6. алергія, особливо компоненти масажного масла;

7. порушення функції печінки;

8. переломи у стадії зрощення;

9. пухлини;

10. погане згортання крові.

Крім того, від масажу гуаша слід утриматися вагітним жінкам, а також людям із підвищеною чутливістю: на перших сеансах процедура досить болісна.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
reenga
reenga
Кривой Рог
100% выполненных заказов
Была