Все категории
Добавить товар

Смарт годинник hoco y6 pink-gold

2590 грн
Описание

Виробник: Hoco
Тип: Смарт-годинник

Кілька примірників у наявності

Смарт годинник Hoco Y6 - сучасний, високотехнологічний годинник, реалізований в стильному, елегантному дизайні. Модель має привабливий зовнішній вигляд, виконана в оригінальному рожево-золотистому забарвленні, що дозволить її власнику висловити свій вишуканий смак і підкреслити унікальний образ. Аксесуар вирізняється винятковою надійністю та високою якістю виконання, його ремінець виготовлений з міцного силікону, має тренчики для фіксації частини, що заважає, і класичну пряжку, а корпус виготовлений з металу, повністю захищений від води та пилу за стандартом IP68. Вся необхідна інформація чітко відображається на круглому TFT дисплеї діагоналлю 1.09", його чутливий ємнісний сенсор допоможе легко керувати всіма функціями, наприклад, налаштовувати будильник, вибрати 1 з 18 мов або 1 з 13 спортивних режимів, приймати повідомлення з підключеного через Bluetooth. контролювати показання організму протягом усього дня і стежити за якістю сну.

Характеристики:

1. Екран: ємнісний сенсорний TFT екран, 1.09 дюйма, роздільна здатність: 240*240. Рівень захисту від води IP68
2. CPU: Realtek Realtek8762C. RAM 160Kb+ROM 384Kb.
3. BT v5.0, сумісний для телефонів Android та для iPhone.
4. Дзвінки не підтримуються.
5. Місткість акумулятора: 180mAh (6 днів автономної роботи).
6. 1 кабель для заряджання.
7. 18 мов: Китайська, Англійська, Російська, Арабська, В'єтнамська, Бірманський, Тайська, Польська, Перська, Іспанська, Малайська, Грецька, Французька, Італійська, Німецька, Португальська, Індонезійська, Турецька.
8. Запис жіночого циклу, вимірювання частоти серцевого ритму, кисню в крові, моніторинг сну, крокомір, будильник, секундомір, інформаційні нагадування та інші функції.
9. 13 спортивних режимів: спорт, біг, їзда велосипедом і т.д.

Розміри, мм

39 x 39 x 10

Вага

37 г

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Розовый
Совместимая ОС:
Android