Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Ламповий фонокоректор для вінілу

3300 грн
Описание

Виробник: Власне виробництво

Коректор зроблений на мініатюрних лампах 6Н17Б-В + 6Н17Б-В + 6Н16Б-В. Термін експлуатації даних ламп за довідником — не менш ніж 2000 год. Лампи підробили за співвідношенням коефіцієнта посилення в каналах. Схема класична, з зосередженою корекцією, без загального ООС, з катодним повторювачем на виході. Особливості конструкції: сталевий корпус — захист від електромагнітних перешкод, навісний монтаж — мінімальна довжина провідників, монтаж 1 лампи — безпосередньо на вхідні гнізда, тор у блоці живлення, відокремлений від решти схеми сталевий перегородкою-екраном, конденсатори: міжкаскадний — К71-7 (полістирол), ланцюг RIAA — Wima (поліпропілен), вихід — Audiophiler (поліпропілен, гарний китайський бренд, позитивні відгуки в мережі), у катоді — Panasonic FC, у харчуванні — Hitano, Samwha, серій Low ESR.

Накал і анодне стабілізовані.

Передбачено також плавне наростання анодної напруги живлення ламп (приблизно 1 хв), що сприятливо позначається на їх довговічності. Особливу увагу під час виготовлення приділяли боротьбі з тлом частотою 50 і 100 Гц. У результаті він розміщений у коректорі на рівні — 80 дБ і в акустиці не прослуховується, навіть у паузі, за повністю викрученої на максимум ручці гучності підсилювача потужності.

За вхідної напруги 5 мВ на виході приблизно 1 В на частоті 1 кГц. Перевантажувальна здатність — приблизно +35 дБ (56 разів). Є регулювання АЧХ (підйом за СЧ і ВЧ +6 дБ на частотах 500 Гц і 10 кГц). У крайньому лівому положенні регуляторів АЧХ відповідає стандартній RIAA. Змінні резистори регуляторів стоять у ланцюзі корекції.

Габаритні розміри:
ширина — 155 мм;
висота — 95 мм;
глибина — 220 мм.
Вага — 2 кг.

Звучання коректора рівне, без акценту на будь-які частоти та детальне. "Каші" ні. Можна легко відстежити партію кожного музичного інструмента в композиції. Особливо гарні струнні й акустичні музичні інструменти. Але і з роком справляється непогано. Поділ каналів гарний. Втома від прослуховування за комфортної гучності не відчувається впродовж декількох годин. Гарно звучать навіть монодиски фірми Мелодія 70-х років. Чути на Technics SL-1210, головка Ortofon OM-5E, акустика на 4А32 + 1 А20.

У Києві віддам коректор на 1 тиждень на прослуховування (під запорукою його вартості). По Україні — накладеною платежетою, також на 1 тиждень. Якщо коректор не сподобається, в обох випадках гарантують повернення грошей. Гарантия на изделие - 3 месяца.

Пишіть, телефонуйте, із задоволенням відповідайте на всі питання. А ще краще візьміть послухати — не пошкодуєте!

Коригатори роблять сам. Продано майже 70 штук. Жоден не повернувся. Порівнюючи з вбудованими в підсилювачі, мене виграють однозначно. 1 екземпляр є.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец