Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Очисник повітря cornmi іонізатор з датчиком руху підсвічуванням

750 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Очисник повітря Cornmi іонізатор дезодоратор з датчиком руху та підсвічуванням

Хороше рішення для видалення будь-якого запаху, у тому числі котячого запаху. Сам користуюся моделлю потужніше на всю квартиру відразу. Підійде для туалету та кухні. Перевага: вбудований акумулятор, датчик руху, хороше підсвічування (вкл/викл опціонально). Нижче опис від китайців 😃

Про товар:

Вбудований літій-ароматичний дифузор, енергозбереження:

Продукт має вбудований аромадіфузор у нижній частині. Коли ви відключаєте функцію продукту, аромат аромадифузора випустить світильник через отвір для ароматерапії, щоб освіжити повітря. Вбудована літієва батарея та використовує потужність дизайн близько 0,5-1 Вт. Він не споживає електрику, є екологічно чистим та енергозберігаючим. У той же час, продукт приймає функцію відключення звуку, незалежно від того, чи можете ви використовувати його вдень або вночі. Вага близько 120 г-це ваш відкритий кемпінг, за винятком гарного вибору для подорожей та вдома.
Стандартна конфігурація: USB кабель, Кельн аромотерапія лист *2, англійський + японський керівництво + 1. Англійська кольорова коробка + 1

Три в одному Модель:

Наші продукти мають свої власні таблетки для ароматерапії, Нічний світильник, функцію дезодорування озону, підходить для дезодорант для туалету та дезінфекції, дезодорування кухні, підстилка для домашніх тварин, ящик для котячих туалетів, клітина для домашніх тварин, гардероб, шафа для взуття, т. буд.

Функція виявлення людського тіла:

Продукт набуває функції виявлення людського тіла. Після спрацювання людини або домашньої тварини світлодіодний світильник завжди вмикається протягом 20 секунд, що може використовуватися як часова фотографія. Після того, як людина або тварина залишить, генератор озону виділяє озон близько 6 хвилин. Відстань спрацьовування становить близько 3 метрів, а кут спрацьовування – близько 120 градусів. Світлодіодний світильник ing mode складається з 12 Світлодіодний світильник s, і є 2 режими ing світильник на вибір, теплий колір і білий світильник.

Інтелектуальна функція дезодорування свійських тварин:

Наші продукти можуть використовуватися не тільки в туалетах, але й у контейнерах для домашніх тварин, сміттях, клітинах для домашніх тварин та інших сценах. Озон володіє потужним дезодоруючим, дезодоруючим, формальдегідом та функціями стерилізації. Продукт використовує низькоконцентрований озоновий дизайн, який не викликає емоцій для чутливого відчуття запаху тварин. Після того, як вихованець запускає індукцію, він випустить Озон при виході з гнізда вихованця, що робить його розумнішим у дезодоруванні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары