Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Інфрачервона праска для волосся

2800 грн
Описание

Виробник: Alter Ego
Стать: Унісекс

Інфрачервона та ультразвукова праска — ідеальне рішення для відновлення та лікування волосся!

 Інфрачервоне випромінювання разом із магнітними вібраціями, викликаними ультразвуком, створюють перегрівання, зменшення й проникнення молекул води у внутрішню структуру волосся, що підсилює ефект від догляду за ним (під час використання бальзаму, маски та ін. відновлювальних засобів). За допомогою цієї технології холодної терапії волосся знову набуде блиску, еластичності, його структура відновиться, воно набуде живлення та зволоження зсередини.

Етапи процедури:

1) ущільнення кутикулярного шару волосся — збереження молекул води у волоссі, зволоження.

2) відновлення тканини та пошкоджень волосся.

3) вплив на колірний пігмент волосся — виділення кольору/підсилення міцності кольору/придання блиску кольору — повне відновлення.

4) завершальний догляд — обробка теплом/за збереження локона — надання блиску, відновлення пошкоджень волосини.

Ультразвукова праска сприяє максимальному засвоєнню продуктів, використовуваних для відновлення сухого та пошкодженого волосся. Праска має 2 полотна — ультразвукове й інфрачервоне.

 Інфрачервоне світло відповідає за відкриття й закриття лусочок для глибокого проникнення корисних частинок усередину структури волосся і збереження його там; ультразвук, так само, подрібнить ці корисні речовини на маленькі частинки, щоб їм легше було увійти всередину. Завдяки цій технології волосся повністю вбирає використовувану продукцію для лікування волосся.

Після використання праски лусочки повністю закриваються, волосся набуває блиску та шовковистості. Ультразвукова технологія дає змогу повністю уникнути теплового впливу на волосся і сприяє делікатному засвоєнню використовуваних зміцнювальних і лікувальних засобів.

Спосіб застосування: після використання лікувальної або зміцнювальної продукції волосся обробляється праскою. Використовувати прасок потрібно виключно на вологому волоссі, позаяк він випаровує вологу та залишає всередині тільки корисні речовини із шампунів, кондиціонерів, масок, ампул та інших засобів для догляду за волоссям.

1. Ретельно вимийте та сполосніть волосся

2. Розділіть волосся на локони

3. Розподіліть косметичний засіб рівномірно, уникаючи надлишок

4. Проведіть 4-5 разів праскою по 1 локону, починаючи від потилиці

5. Надайте засіб на 5 хвилин

6.Вимийте волосся й беріться до укладання

Маса 270 г.

Потужність 1500 мА.

Інфрачервоний діапазон: 6800 Hz.

Частота: 36000 вібрацій за секунду.

Країна-виробник: Італія.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?