Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Машинка для видалення ковтиків (катишок)

574 грн
Описание

Якщо ваші улюблені речі зносилися і втратили охайний вигляд, машинка для видалення ковтиків(катишок) поверне їм початкову красу. Машинка для зняття катишок має пластиковий корпус зі зручною ручкою та невеликою головкою, яка обладнана металічною сіточкою. Відміністю даної моделі від аналогів є робота від електричної мережі.

Принцип праці машинки для видалення ковтиків простий: при дотику головки приладу з тканиною, наявні на тканині збиті волокна, потрапляють у отвори сіточки і зрізаються гострими лезами, що знаходяться за нею. Леза обертаються за принципом вентилятора. При такому обертанні створюється потік повітря, який втягує зрізані волокна всередину пристрою. В результаті вони потрапляють у спеціальний контейнер, що знаходиться на корпусі приладу. Контейнер зроблений із прозорого пластику, тому ви завжди бачитимете наскільки він наповнений відходами. Якщо контейнер заповнений на 80%, машинка від ковтиків підлягає чищенню. Для цього контейнер потрібно зняти і висипати його вміст у відро для сміття.

З допомогою цієї машинки ви зможете не тільки реабілітувати свій улюблений одяг, але й освіжити вигляд дивану, крісел, штор, пледів та килимів. Під час використання необхідно акуратно чистити тканину навколо блискавок, швів, ґудзиків та приклеїних на одяг елементів.

Машинка для стрижки ковтиків може використовуватись для виробів з будь-яких видів тканин:
Бавовна
Трикотаж
Синтетика
Вовна
Мереживо
Ковролін і т.д.

Технічні характеристики:
Розмір 180х90х65мм
Діаметр сіточки 50мм
Живлення 220В 50Гц
Потужність 3Вт
Довжина шнуру 170см

Комплектація
Машинка Gemei
Захисна кришка
Щітка для чищення
Картонне упакування

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
katiechka
katiechka
Ивано-Франковск
Была

Еще продаю

Похожие товары