Все категории
Добавить товар

Нефритовый камень для клея ресниц поддон для наращивания массажёр круглая подставка

150 грн -40% 90 грн
Описание

Серед інструментів та необхідних аксесуарів у майстра є обов'язковий та дуже важливий предмет, без якого виконати замовлення на густі довгі вії неможливо. Це нефритовий камінь. Саме його природні властивості дозволяють майстру грамотно та економно застосовувати матеріали для процедури.

Нефритовий камінь AVADONA має круглу форму, в радіусі складає п'ять сантиметрів. На камінь поміщають крапельку клею для вій. Завдяки природному холоду нефриту вона довше залишається придатною для роботи – не засихає швидко, що значно зменшує витрату реагенту під час процедури нарощування вій. Навіть за високої температури у приміщенні нефрит залишиться холодним. Коли процедура нарощування вій буде закінчена, майстер зможе легко очистити камінь, застосувавши для цього засоби на основі ацетону, рідкий ремувер або просту гарячу воду.

Массажер и подставка круглая пластина с зеленым нефритом. Нефрит зеленого цвета, пластина толщиной 4-5 мм, диаметр 5,5 см. Пластина может использоваться как массажер или для проведения СПА-процедур, камень. Можно и как поддон, для клея или для наращивания ресниц

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары