Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Машинка для видалення ковтунців youngke yk-686

125 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Вид техніки: Інший вид техніки
Стать: Унісекс

Кілька примірників у наявності

Машинка для видалення ковтунців YoungKe YK-686 Машинка для видалення ковтунців на акумуляторі YoungKe YK-686 додасть Вашим улюбленим речам неперевершений вигляд, вони знову матимуть вигляд як нові. Ви зможете ще довго насолоджуватися носінням Ваших светрів, кофт, шарфів, шапок і спідниць. Якщо ваші улюблені речі зносилися й втратили охайний вигляд, машинка для видалення ковтунців поверне їм первісну красу.

Машинка для видалення ковтунців на акумуляторі YoungKe YK-686 має пластиковий корпус зі зручною ручкою й невеликою головкою, обладнаною металевою сіточкою. Відмінністю цієї моделі від аналогів є робота від вбудованої акумуляторної батареї або електричної мережі.

Машинка від ковтунців ефективно використовується для видалення ворсу, пуху та інших кашлатостей. Видалення ковтунців перестане бути для Вас важким і невиконним завданням, легким рухом руки Ви очистите свої улюблені речі, килими, накидки та ковдри. YoungKe YK-686 для видалення ковтунців має простий принцип роботи: під час проходження поверхні машинкою для видалення ковтунців ковтунці акуратно збиваються гострими лезами, не псуючи цілісності тканини, і потрапляють у спеціальний резервуар. Машинка для ковтунців ефективно чистить тканини з бавовни, синтетики, вовни, акрилу, ковроліну та багатьох інших матеріалів.

Машинка для видалення ковтунців укомплектована компактним контейнером для збирання ковтунців, який легко чиститься. Машинка для ковтунців працює на вбудованому акумуляторі або від мережі 220 В, і обладнана контейнером для ковтунців об'ємом 100 мл.

Для досягнення найкращого результату оброблювану поверхню треба розкласти на рівній і твердій поверхні. Щоб машинка для видалення ковтунців працювала ефективно рекомендується: у разі заповнення контейнера для ковтунців на 80% очищати його; зберігати прилад у сухому місці, НЕ опускати у воду; протирати після кожного використання; обережно чистити одяг біля ґудзиків, швів, блискавок, приклеєних на одяг елементів, з'єднань. Машинка для стриження ковтунців може використовуватися для виробів із будь-яких різновидів тканини: бавовни, трикотажу, синтетики, вовни, мережива, ковроліну тощо.

Технічні характеристики: вбудований акумулятор розміри 16x13x6,5 см живлення 220 В 50 Гц потужність 4 Вт довжина шнура 45 см Комплектація: Машинка YoungKe YK-686 Кабель живлення, щіточка для чищення машинки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Белый

Похожие товары