Все категории
Добавить товар

Шкребок-масажер гуаша + сквалан оливковий 100% у подарунок!

839 грн -41% 499 грн
Описание

Масаж гуаша - методика догляду за обличчям і тілом, яка допомагала зберігати молодість і красу китайським імператрицям. Техніка масажу обличчя гуаша в поєднанні з унікальними властивостями натурального рожевого кварцу значно покращує циркуляцію крові і збільшує лімфоток, розгладжує дрібні мімічні зморшки, знімає набряки і має виражений ліфтинг-ефект, що помітний вже з 1-го застосування. А сквалан корисний насамперед завдяки потужному зволоженню, яке він надає шкірі. Адже його молекули внаслідок природного споріднення зі складом шкірного жиру легко вбудовуються в ліпідний шар і зміцнюють його, перешкоджаючи випаровуванню вологи. Саме тому це найефективніший компонент по боротьбі з сухістю і лущенням.

До набору входять:

Шкребок-масажер Гуаша з рожевого кварцу Hillary;
Сквалан оливковий 100% Hillary Olive Squalane Oil, 30 мл.

Спосіб застосування:

Очистіть обличчя засобом для вмивання, проведіть тонізування, і на ще вологу шкіру нанесіть 2-3 краплі сквалану (в залежності від потреб шкіри). Розподіліть засіб по масажних лініях обличчя.
Проводьте скребком по масажних лініях: від центру лоба до скронь, від крил носа до скронь, від кінчика носа вгору до центру лоба, від куточків рота до середини вуха, від центру підборіддя до мочок вух. Глибокі зморшки на лобі слід ретельно розгладжувати від міжбрівної складки до лінії росту волосся. Опрацьовуйте шию і зону декольте рухами по центру вгору до підборіддя, а з боків — від щелепи до ключиць. Починайте з 10 хвилин, поступово збільшуючи час масажу до 40 хвилин.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
anna_...
anna_smolyakova
Хмельницкий
34% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?