Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Подарунковий набір: pyramid pan + блендер блискавка

670 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Електричний подрібнювач «Моннія» наріже та подрібнить будь-які продукти блискавично: від овочів і фруктів до м'яса, сиру, кавових зерен і навіть льоду. Це можливо завдяки гострим ножам із високоякісної неіржавкої сталі та суперпотужному мотору. Цей прилад такий простий і безпечний в експлуатації, що ним може користуватися навіть дитина.

Пристрій замінює собою міксер, м'ясорубку, блендер, овочерізку, кавомолку та шейкер. Багатофункціональність, ергономічний дизайн і надякісні леза зробили "Молюю" однією з найпопулярніших
Замінює 6 приладів: міксер, шейкер, м'ясорубку, блендер, овочерізку, кавомолку.
Характеристики:
Матеріал: пластик, неіржавка сталь
Подрібнювач: 1 шт
Потужність: 300 Вт
Одинарний ніж: 1 шт
Об'єм чаші: 1,8 л
Подвійний ніж: 1 шт Силіконовий килимок Pyramid Pan (Пірамід Пан)
Любите домашню їжу власного приготування? Чи хочете потішити смачними й ароматними кулінарними шедеврами своїх близьких? Тоді Вам просто необхідний силіконовий килимок pyramid pan, він стане головним помічником у справі приготування безлічі страв різної складності. Pyramid Pan — це силіконовий килимок для приготування їжі, який допоможе вам легко готувати смачну та здорову їжу. Завдяки тому, що килимок має поверхню з безлічі невеликих пірамідок, це дає змогу повітрю циркулювати під їжею під час усього процесу приготування. Під час приготування продукти не мають постійного контакту з жиром, тому що зайвий жир стікає з пірамідок і не стикається з їжею.

А завдяки постійній циркуляції повітря між пірамідками продукти будуть готуватися рівномірно. Застосування килимка практично унеможливлює підгоряння їжі, тобто їжа не має контакту в розігрівальній поверхні духовки або деко.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый

Похожие товары