Все категории
Добавить товар

Пральна машина баухнехт bauknecht ew7f4 а+++ 7кг вживана

6500 грн
Описание

Виробник: Bauknecht

Пральна машина Баухнехт Bauknecht EW7F4 А+++ 7кг вживана
Відео огляд даної моделі на нашому ютуб каналі: **********************************
Привезена з Німеччини, справна в ідеальному стані як нова, не ремонтували. Відправки поштами за рахунок отримувача, або самовивіз. Усім приємних покупок!
Пральна машина Bauknecht EW 7F4, 7 кг, A+++
Засіб проти плям 20.
Абрикосове варення, апельсиновий сік або зубна паста: за допомогою програми проти плям 20 ви можете видалити 20 найпоширеніших плям при 40°C. Anti-Stain 20 покращує дію вашого миючого засобу, одночасно захищаючи волокна та кольори вашого текстилю.

Основні програми, оптимізовані за енергоспоживанням: проти плям, білий, бавовна, органічна бавовна, синтетика.
Anti-Allergy Plus - зменшує кількість найбільш поширених алергенів, таких як пилок, кліщі або шерсть домашніх тварин.
Функція самоочищення AutoClean - видаляє залишки миючого засобу та інші забруднення в барабані
Річне споживання енергії: 174 кВт·год.
Річна витрата води: 9280 л.
Випромінювання шуму при пранні/віджимі (звукова потужність): 58/80 дБ(А) відносно 1 пВт.
Клас енергоефективності: А+++
Технологія Bauknecht забезпечує оптимальне поєднання факторів часу, хімії, механіки та температури. Таким чином, граничне значення для найкращого класу енергоефективності А+++ значно знижується. Це означає для вас: максимальну економію енергії без шкоди для результатів прання - і гарне відчуття внеску у важливу частину захисту навколишнього середовища. *

*Спектр класу енергоефективності від A+++ до D.

Програма «Вовна».
Краще, ніж будь-яке ручне прання: під час програми «Вовна» шматочки білизни м’яко притискаються до стінки барабана шляхом обертання, щоб уникнути натирання та матування волокон вовни. Результат: Гарантований одяг з м'якої вовни - підтверджено незалежною печаткою Woolmark.

Час відкладення початку.
Розумна відстрочка часу запуску забезпечує свіжу білизну «точно вчасно»: просто заповніть пральну машину та встановіть, коли має початися прання. Після цього пральна машина автоматично запускає вибрану програму прання в потрібний час. Таким чином, ваша білизна буде свіжо випрана вчасно і майже без зморшок.

Бавовна 20°.
Оптимізовані рухи барабана гарантують, що волокна білизни оптимально розпушуються, а миючий засіб може проникати ще глибше в білизну. Таким чином, лише при 20 °C той самий надійний результат прання, який інакше був би можливим лише при 40 °C.
Автоматична швидкість потоку
Завдяки автоматичній кількості ви заощаджуєте час, воду та енергію, оскільки ви також можете прати меншу кількість білизни без використання ресурсів. Технологія автоматично коригує час програми, споживання води та енергії відповідно до величини навантаження.

Багаторазовий захист від води.
Пральні машини Bauknecht оснащені спеціальним запобіжним впускним шлангом і механічним запобіжним клапаном. Це надійно запобігає пошкодженню водою.

Короткий 30 дюймів.
Півгодини, але не половина речі: з 30-хвилинною програмою ваша білизна буде чистою в найкоротші терміни. Ідеально підходить для невеликих завантажень і злегка забрудненої білизни.

Замок безпеки від дітей.
Електронний замок від дітей у пральних машинах Bauknecht надійно запобігає ненавмисній зміні програм і функцій під час циклу прання і таким чином гарантує безтурботне сімейне життя.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?