Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Нічник лампа світильник baseus 2 різновиди

580 грн
Описание

Виробник: Baseus
Тип: Нічники

Кілька примірників у наявності

Нічник Baseus Cute Series Doggie Silicone чудово підійде як для дітей, так і для дорослих. Дитячий нічник зроблений із м'якого та приємного на дотик силікону, мнеться й має милу форму. Світить теплими та ніжними кольорами. Нічник чутливий до вібрацій і ввімкнеться сам, якщо вночі ви захочете встати.

•Бесдротовий нічник Baseus Cute Series Doggie Silicone ідеально підходить для того, щоб ви або ваша дитина могли заснути ввечері. Нічник для дитини створює заспокійливу атмосферу, у якій маленькі діти почуваються в безпеці та затишку.

•Ночник дитячий Baseus Cute Series Doggie Silicone — це ідеальний ґаджет, який допоможе потішити дитину, якщо вона боїться темряви — допомогти їй легше заснути. BASEUS Cute series kitty — це досить оригінальний нічник у формі милого собачки, який можна поставити біля ліжка. М'якого, теплого світла досить, щоб щось побачити, але світло не дуже яскраве, щоб розбудити дитину посеред ночі.

•Ночник Baseus Cute Series Doggie Silicone обладнаний літієвою батареєю і стандартним входом micro USB. Акумулятор легко пропрацює 8 годин, освітлюючи кімнату, а вам не доведеться турбуватися про спокійний сон дитини. Силіконовий матеріал гіпоалергенний, до того ж він приємний на дотик, гладкий і еластичний. Для заряджання ви можете використовувати будь-який USB-порт вашого комп'ютера, ноутбука або повербанка. Нічник також можна використовувати під час заряджання.

•Лампа працює в трьох режимах:

змінний колір RGB;
фіксований обраний колір;
тепле світло.
• Щоб змінити режим, просто злегка торкніться нічника. Отже, можна перемкнутися в режим поступової зміни кольору RGB. У цьому режимі, торкнувшись нічника знову, можна встановити улюблений колір освітлення.

Бренд: Baseus
Колір: Білий
Матеріал: Силікон + ABS, Вухо та хвіст кішки з металу
Сертифікація якості: RoHS, CE, FCC, КНР
Паковання: У коробці
Комплектація: Світильник, Кабель Micro-USB
Тип: Силіконовий нічник, світильник
Світло: М'яке та тепле світло, Режим зміна кольору
Колірна температура: тепле світло + RGB
Форма: Собачки
Акумулятор: Літієвий ємністю 1100 мА·год
Час роботи від 1 повного заряду акумулятора: до 15 годин
Чутливість: До вібрації, натискання
Вихідна напруга: 5
: Високоякісний силікагель приємний для шкіри та швидко відновлюється без деформації, після натискання, силікагель, що миється
Потужність: 1W
температура: - 10 + 40 Градусів Цельсія
Розмір: 150 * 119 * 112 мм
Вага: 180 г.
Гарантія від виробника: 6 місяців
Паковання

Розміри: 155*120*120 мм
Вага: 284 гр

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Белый

Похожие товары