Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

3d ручка 3д ручка

277 грн
Описание

Вид творчості: Інший вид творчості
Тип продукту: Інший тип продукту

Торг

ручка 3D pen  з дисплеєм.

3д ручка — незвичайний пристрій письма, за допомогою якого можна робити реалістичні тривимірні, а також двовимірні малюнки. Тільки уявіть, що малювати можна не листом, а від аркуша — вгору! Складно? Ще б пак, адже навіть наша уява не готова збігнутися з такою сміливою думкою... але тривимірна ручка зламає будь-які стереотипи й остаточно змінить ваше ставлення до, здавалося б, звичних речей!

3Д/3D ручка з LCD Дисплеєм – модель для малювання пластиками ABS і PLA з вбудованим дисплеєм, , який показує основну інформацію про стан 3D-ручки. Легка вага та зручна форма дає можливість не втомлюватися після багатогодинного використання. 

Технологічно робота з таким письмовим приладом схожа на роботу з клейовим пістолетом. Використовуваний пластик миттєво застигає, що дає змогу малювати на будь-якій поверхні, а також прямо в повітрі на вагу. Пластик міцно склеюється, ним можна сміливо малювати найвитуватіші та найхитріші фігури!

Як же працює 3D Pen?

Ви вставляєте зверху в ручку нитка пластику, натискаєте кнопку малювання, і моторчик її протягує вниз у нагрівальний носик, з якого розплавлений пластик і виходить назовні. І за 1-3 секунди застигає. Отже, можна малювати конструкції абсолютно будь-яких форм і розмірів. Вам не буде потрібно під'єднання до комп'ютера або будь-які спеціальні навички, досить небагато фантазії!

Якими чорнилами малює 3D Pen?

Ручка малює аналогічним пластиком, як і 3Д принтери — ABS, а також PLA. Пластик продається окремо у формі нитки (d=1,75 мм) і буває понад 50 різних кольорів, зокрема й рішення, що світяться в темряві. Матеріал не має у своєму складі шкідливих хімічних і фосфорувальних компонентів, а світиться завдяки безпечному люмінофору, який «заряджається» від звичайного світла в приміщенні та «віддає» накопичене світло впродовж 6-12 годин. У комплекті до кожної ручки постачається три різні кольори.

На чому можна малювати?

Підходить для використання на будь-якій поверхні, головне попередньо захистити її, щоб вона не зіпсувалася від гарячого носика ручки. Для цього буде досить покласти кілька шарів паперу або просто журнал.

Можливості:

Перелік можливостей застосування цього пристрою ширший. З її використанням можна робити малюнки на папері, картоні, склі та інших видах матеріалів. Але її винятковою можливістю є створення тривимірних зображень безпосередньо в повітрі.

Це можуть бути:

1. Звичайні тривимірні фігури (конус, куб, куля тощо);

2. Декоративні елементи;

3. Різного роду прикраси;

4. Предмети інтер'єру незвичайної форми: підставки для книг, футляри, коробки.

Характеристики:

- Діаметр сопла: 0,3 мм

- Вбудований LCD-дисплей

- Товщина нитки, мм: 1.75 мм

- Макс. температура друку: 230 С

- Енергоспоживання: 110В/220В. 12v, 3A

- Швидкість малювання: 2-40 мм/секунду 

Комплектація:  

оригінальна 3D ручка;

адаптер живлення;

мережевий перехідник для адаптера живлення;

інструкція. підставка під ручку               

3Д/3D ручка з LCD Дисплеєм

Товар перед відправленням перевіряється

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары