Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Машинка на радіокеруванні

1299 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Стать: Унісекс
Тип іграшки: Автомобілі
Матеріал: Металеві
Матеріал: Пластикові

Пульт дистанційного керування вимагає 2 батарейки АА (власний покупець)
[Версія оновлення 3 управління] на додаток до традиційного пульта дистанційного керування та управління годинами, ми додали третю функцію управління: інфрачервоне індукційне керування, ви можете провести долоню, щоб керувати іграшковим автомобілем, без використання будь-якого обладнання.
Наш автомобіль з дистанційним керуванням був модернізований з двома режимами керування: датчиком гравітації, годинником та пультом дистанційного керування. Все, що вам потрібно зробити, це надягти годинник з датчиком жестів, зробити жести, і автомобіль буде діяти відповідним чином. Або ви можете з легкістю керувати пульта дистанційного керування з 2,4 ГГц передавач сила, який чутливий і чуйний, і ви можете маневрувати навіть з великих відстаней.
(Ви не можете керувати іграшковою машиною у двох напрямках одночасно.)
[1 батарея за 30 хвилин] RC поставляється з батареєю, що перезаряджається, і зарядним пристроєм
USB. Залежно від використання час керування може бути збільшено більш ніж на 30 хвилин.
Оновлення акумулятора великої ємності високої швидкості (в тому числі), міцний, дозволить вам грати більше задоволення.

[Цікавіші особливості] Цей 1:16
пропорційний пульт дистанційного керування автомобілем на додаток до основних функцій вперед/назад, вліво/вправо. Спеціальні функції включають деформацію однією кнопкою, бічне зміщення, обертання на 360 ° двостороннє водіння, кручення однією кнопкою, демонстрацію однією кнопкою, чотириколісний привід для скелелазіння, м'які музичні електричні двосторонні іграшки для спецефектів. Цей датчик ГС автомобіль дуже крутий для хлопчиків 6-12 років. Це найкращий автомобіль-трюк, який я коли-небудь бачив, і він має бути найкрутішим хлопчиком серед своїх друзів.
[Працює на будь-якій дорозі]: Цей гс може використовуватися на всіх ділянках, оскільки має як позашляхові, так і дорожні режими. Тому що чотириколісна вантажівка-монстр з дистанційним керуванням оснащена унікальними роликовими тяговими шинами; Міцна гусенична вантажівка rock 4×4 обробляє будь-яку місцевість-пісок, траву, бруд, камінь та інші. Діти можуть працювати в будь-який час, також допомагає розвивати творчі здібності та уяву дітей! Як це круто?
Кращий подарунок для дитини є автомобіль з дистанційним керуванням. Це ідеальний подарунок на день народження для хлопчика віком від 8 до 12 років. Автомобіль з дистанційним керуванням. Для того, щоб зробити дитинство щасливим, ви заслуговуєте, щоб трюк автомобіль жестом управління дистанційним управлінням трек як Різдво/Діти назад до школи/Хеллоуїн/вечір подарунки
Додати

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Чёрный

Похожие товары