Все категории
Добавить товар

Лялька цукерочка лейсі лимонад цукровий стиль. candylocks, lacey lemonade

550 грн
Описание

ДЕЛЮКСНА АРОМАТИЧНА КОЛЕКЦІЙНА ЛЯЛЬКА: Ця розкішна 16 см лялька пахне лимонадом і має супер м'яке волосся! Лейсі Лимонад носить кумедна цитрусова сукня та туфлі, що відповідають її темі. Створюйте індивідуальні образи з її аксесуарами для волосся!

Унікальна текстура волосся Candylocks, що нагадує цукрову вату, дозволяє легко укладати її вручну без використання гребінця або інших інструментів для укладання волосся. Він зберігає свою форму і не розвалюється. Створюйте коси, пучки, завитки та хвостики ручної роботи – можливості зачіски безмежні!

Крейда для волосся: налаштуйте і додайте колір волосся Лейсі Лимонад або своїм власним волоссям за допомогою дрібна для волосся, що додається! Цукерки – чудовий подарунок для дітей від 5 років.

4 АКСЕСУАРА І ЗЙОМНИЙ НАРЯД: замініть вбрання Лейсі Лимонад на Straw Mary's (продається окремо), додайте їй сонцезахисні окуляри та сумочку, використовуйте крейду для волосся та закріпіть її для нарощування волосся – ви навіть можете носити нарощування волосся на власному волоссі!

Включає: 1 ляльку Candylocks, 4 аксесуари, 1 колекційний плакат

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
marishka.kc
marishka.kc
Супер-продавец
Прилуки
82% выполненных заказов
Была

Похожие товары