Все категории
Добавить товар

Rainbow high fashion doll meena fleur оригінал від mga. рейнбоу хай міна фльор

1375 грн
Описание

Rainbow High Fashion Doll- Meena Fleur (Saffron Gold).
Оригінал від MGA, привезено із США.
В шикарному вбранні і взутті.
Висота ляльки = 28 см.
Лялька шарнірна.

ІНКЛЮЗИВНИЙ ВИБІР ЛЯЛЬОК: кожна нова серія модних ляльок Rainbow High містить персонажів із цілим рядом унікальних і красивих рис, відтінків шкіри та модних рішень, які відображають відмінності, які ми бачимо навколо нас. Лише за 2 короткі роки Rainbow High представила впливову лінійку модних ляльок, яка виросла до більш ніж 30 унікальних скульптур голови, понад 20 відтінків шкіри та широкого спектру унікальних форм очей.
ЧУДОВІ ОСОБЛИВОСТІ: Міна Флер має унікальний дизайн і одягнена в шафранове золото з ніг до голови. У неї чудові деталізовані риси обличчя, гарне закручене волосся, довгі вії та скляні очі. Зберіть Веселку з усіх чудових ляльок Rainbow High fashion.
2 КОМБІНАЦІЇ та КОМПОЗИЦІЇ: Міна постачається з 2 комплектами одягу для ляльок: одягом для ляльок, взуттям для ляльок та аксесуарами для ляльок. Одягніть її в будь-який образ, а потім комбінуйте та підбирайте вбрання та аксесуари, щоб запалити уяву та весело розповідати історії.
ЗАКОНОДАТЕЛЬ МОДИ: Міна з Нью-Делі, Індія, і любить ділитися своєю спадщиною з друзями, як-от боді-арт Менді на своїх руках. Міна зосереджується на дизайні аксесуарів і любить створювати спеціальні прикраси для свого модного вбрання. Вона одягнена в топ на одне плече з деталями шпильок, металеві золоті штани зі шнурівкою на литках, туфлі на платформі та традиційні індійські прикраси. Її другий наряд – це топ із китицями, спідниця з паєтками по краях, босоніжки на шнурівці та відповідні прикраси.
ПОЗУЙТЕ ЇЇ НА ПІДСТАВЦІ ДЛЯ ЛЯЛЬКИ: вона повністю рухлива та рухлива, її руки та ноги згинаються для багатьох гламурних поз, або ви можете показати її на підставці для ляльок, що входить у комплект.
ЩО ВКЛЮЧАЄ: Модна лялька, 2 комплекти одягу для ляльок, 2 пари лялькового взуття та аксесуари для ляльок, ляльковий гребінець, 2 вішалки та підставка для ляльок. БОНУСНА ФУНКЦІЯ: вона поставляється з парою змінних ніжок, які клацають у колінах і можуть миттєво ковзати з босоніжок на каблуки. Тепер Міна готова до будь-якого випадку.
ДИВІТЬСЯ НА YOUTUBE та NETFLIX: дивіться нові епізоди мультсеріалу на YouTube. І наздоганяйте з самого початку на Netflix. Просто знайдіть «Rainbow High Dolls» або «Shadow High Dolls».

Оплата на карту.
Доставка - НП, УП, самовивіз.
Повернення немає.
Наложка - після авансу 200 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары