Все категории
Добавить товар

Бейлі lol surprise tweens surprise swap

820 грн с 08 Май - добавляйте в избранное

1172 грн
Описание

Змініть зовнішній вигляд ляльки в одну мить, помінявши її зачіски з однієї на іншу за допомогою головки для укладки з пасмами, яку можна легко прикріпити до тіла ляльки. Потім дайте їй швидко змінити вбрання та поміняти аксесуари, включаючи головний убір, аксесуари для волосся та багато іншого!

РОЗКРИВАЙТЕ БІЛЬШЕ 20 СЮРПРИЗІВ, включаючи головку для укладання, приголомшливий модний одяг, туфлі, прикраси, аксесуари для укладання волосся, гребінець, підставку для ляльки та багато іншого!

Після того, як ви закінчите створювати стиль для своєї ляльки, повторюйте функцію зміни голови та зміну аксесуарів знову і знову, щоб створювати нескінченні поєднання та поєднання образів!
З'єднайте ляльки Tweens Surprise Swap з привабливими новими головками для укладання Surprise Swap, кожна з яких поставляється з чудовим волоссям та аксесуарами для волосся, щоб отримати ще більше індивідуальності!

У кожної ляльки чудові риси обличчя, гарне волосся, власний гламурний стиль, і вона має безліч можливостей для позування.

Зберіть усі модні ляльки LOL Surprise Tweens Surprise Swap: Вінні з косами-2-хвилями, Біллі з бронзовими-2-блондинками, Бейлі з булочками-2-косами та Кора з кучерями-2-завитками.

Кожна лялька продається окремо

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
kateo...
OnlineShop
Супер-продавец
Винница
94% выполненных заказов
Была