Все категории
Добавить товар

Шарнірна лялька olinna (bjd)

4499 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Стать: Для дівчаток
Вік: Від 6-7 років
Тип іграшки: Ляльки
Матеріал: Пластикові

Шарнірна лялька Olinna (BJD)

UCanaan, класична колекція (вік 6+).
Розмір: 1/3 (60 см)
Рухоме тіло, 19 шарнірів (в колінах і ліктях подвійні).
Дуже ніжне личко, темні каріє очі, довгі чорні вії. Мейкап заводський.

На ляльці:

Перука, полуничний блонд. Довжина до середини стегна, кінці завиті в локони. Волосся м'яке, шовковисте. Прошивання густе. У комплекті є липучки для кращого кріплення.
На голові ажурний рожевий капор з мереживним оздобленням. Прикрашений перловими намистинами. З зовнішнього боку дві тканинні трояндочки. Зав'язки зроблені з тонкої прозорої тасьми, на кінцях прикрашені намистинками.
Одягнена в ошатне, дуже деталізоване мереживне плаття ніжно-рожевого кольору. У плаття пишна тришарова спідниця, укорочена спереду, зі шлейфом. Край прикрашений мереживом. Рукави довгі з напівпрозорої тканини, з мереживними манжетами. Ліф розшитий мереживом і перловими намистинками. Комір — мереживна стійка. На поясі біла тасьма з бахромою. Ззаду застібається на липучку.
Під платтям спідня спідниця зі щільного фатину та білі трусики з мереживним оздобленням.
На ногах білі мереживні панчохи та біло-рожеві туфельки зі шкірозамінника, на товстій білій підошві. На ремінцях металеві пряжки.

У подарунок до ляльки:

Набір аксесуарів (дзеркальце, гребінець, чарівна паличка феї, діадема, дві шпильки та гумки для волосся), додаткова пара взуття (рожеві матер'яні кеди на білій гумовій підошві), запасні вії та підставка для ляльки.

Доставка — Нова пошта з передоплатою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
kirill487016
kirill487016
Ивано-Франковск
Был

Похожие товары