Все категории
Добавить товар

Лялька русалонька від spin master - mermaid high

1050 грн
Описание

Ляльки русалочки від Spin Master - Mermaid High - новинка 2022 року. Абсолютно нова лінія ляльок, яка відправляє нас у школу русалок!

Пориньте у світ Школи Русалок, де бродять по залах легендарні розповіді про спостереження за русалками! Кращі друзі Фінлі, Сирра, Оушена і Марі викликають фурор своїм унікальним стилем, але у них є великий секрет. Вони русалки!

У ляльок Mermaid High - знімні хвости русалок і модні прикраси, з допомогою яких ви можете легко перетворити русалочек у людей.

ЗНІМНИЙ ХВІСТ РУСАЛКИ ДЛЯ ГРИ 2-В-1: плавець Фінлі відповідає її грайливого характеру завдяки мерехтливої лусці, підвісок і бахрому. Переодягніть її лялькову одяг і взуття, щоб вона вбралася і прикинулася, що грає з цією іграшкою для дівчаток!
СТИЛЬНИЙ НАРЯД, 6 АКСЕСУАРІВ ДЛЯ ЛЯЛЬОК: Фінлі в шортах з бахромою в стилі бохо, головному уборі і риб'ячих платформах виробляє фурор в школі русалок! Завершіть її образ сумкою з бахромою, сонцезахисними окулярами і багатьом іншим!
ВІДКРИЙ МОДНЕ СКАРБ: знайди аксесуар-сюрприз! Киньте черепашку в теплу воду і дивіться, як вона відкривається, відкриваючи аксесуар, який ідеально підходить для рольової гри. Раковина подвоюється як ноутбук вашої ляльки!

Включає: 1 ляльку, 1 хвіст русалки, 1 топ, 1 спідницю, 1 пару колготок до колін, 1 пару взуття, 6 модних аксесуарів, 1 ноутбук Pretend Shell, 1 гребінець, 1 студентський квиток, 1 інструкцію

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары