Все категории
Добавить товар

Сенсорные мешочки монтессори ( тактильные антистресс )

620 грн
Описание

ПІД ЗАМОВЛЕННЯ! МОЖЛИВІ РІЗНІ ВАРІАНТИ ПРИНТІВ !

СЕНСОРНІ МІШЕЧКИ МОНТЕССОРІ - варіант для хлопчика. Можливі різні принти! Під замовлення!

⭐️Напевно, для Вас не секрет, що мова дитини залежить від розвитку дрібної моторики. Так, тактильні мішечки, впливаючи на рецептори рук, підходять як для тренування сенсорних відчуттів, так і дозволяють вирішувати завдання мовного розвитку.

⭐️Мішечки можна пропонувати м’яти дитині з 6 місяців. Поступово можна вводити правила гри та вправи з тактильними мішечками. Це цікаво та пізнавально. Звичайно, чим старша дитина, тим складніше та різноманітніше завдання можна їй запропонувати.

Перевірено: навіть дорослим цікаво грати та вгадувати, що ж усередині.

❤️ВГАДАЙ ЩО ВСЕРЕДИНІ ❤️

⭐️Дитина вибирає мішечок. Інструкція: «Попрацюй своїми пальчиками. Намацай, що всередині мішечка. Опиши розмір, форму. Тверді чи м’які предмети знаходяться всередині? Холодні чи теплі? Як ти думаєш, з чого вони зроблені?».

❤️ЗНАЙДИ ПАРУ ДЛЯ СВОГО МІШЕЧКА ❤️

⭐️Інструкція: «Ще раз уважно помацай свій мішечок. А тепер знайди з мішечків, що залишилися, мішечок з таким же вмістом». Тут дитині важливо абстрагуватися від кольору мішечків (бо можуть траплятися мішечки з однаковими або схожими забарвленнями), зробити акцент саме на особливостях змісту. Після того, як вибір зроблено, ви можете перевірити, чи правильно було обрано пару.

⭐️Ви можете вигадати безліч варіантів ігор - будувати башту, злагоджуючи один на одного; викладати доріжку; завантажувати у вантажівку…

❤️У комплект входить 14 тактильних мішечків та мішок для зберігання.

Вони парні, тобто 7 варіантів заповнення. Зліва на відео різнокольорові, праворуч - з зірочками. Із них потрібно скласти пари. Розмір мішечків 8х9 см.

Наповнювачі:
1. Гречка
2. Рис
3. Квасоля
4. Горох
5. Вишневі кісточки
6. Манка
7. Пергамент (дуже класно шарудить, дітям таке зазвичай подобається)

☝️ВАЖЛИВО☝️ Використання до 2 років тільки під наглядом дорослого, бо діти все хочуть спробувати на смак.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Коралловый
Размер:
  • Onesize