Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Набір для дітей: магнітний конструктор нео neocube іграшка-антист

439 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Стать: Унісекс
Вік: Без обмежень
Тип іграшки: Інший тип іграшки
Матеріал: Гумові
Матеріал: Інший матеріал

Унікальна іграшка Антистрес Push up bubble - це силіконова гра для дітей і дорослих, що стала найпопулярнішою іграшкою 2021 року. Ця гра унікальна тим, що завдяки пухирчатою кулькам, які вдавлюються всередину, відірватися від неї неможливо. У неї можуть грати як один, так і двоє і більше дітей та дорослих У цій грі правил немає. Правила придумують самі гравці. Найпопулярніші:
гра на швидкість
хто останній натисне кулька
зняти стрес і заспокоїти нерви
Гра Поп ит допомагає добре розвивати дрібну моторику у дітей.
Дані іграшки підійдуть і для дітей аутистів. Антистрес Pop It можна брати з собою в путешевствіе, кафе, а також можна грати в фрісбі на природі. Застосування:
Зайняти дітей грою, відвернути від телефону, планшета
Зняття стресу у дорослих, заспокоїти нерви
Використовується, як підставка під гаряче
Легкий догляд (іграшку можна мити в посудомойке)
Легка, приємна на дотик. Не займає багато місця в сумочці
Повністю безпечна для дітей
Наші іграшки виготовлені з якісного харчового силікону, не містить бісфенол А.
Яскраві кольори і приємні звуки обов'язково задовольнять будь-яку дитину! Не знаєте, що придбати в подарунок Вашій дитині? Антистрес Pop It з Тік Тока - це прекрасний подарунок для кожної дитини. Пуш Ап антистрес розвиває сенсорні здібності, моторику, логіку і посидючість дитини. Безліч кольорів і форм, яскраві, кольорові, вибір на будь-який смак. Іграшка антистрес Поп Іт повністю гіпоалергенна і безпечна. Антистрес Поп Іт - проста настільна гра, яка допоможе скрасити дозвілля вдома, за містом або в подорожі Завдання гравців по черзі натискати на один або кілька пупиришків, розташованих в одному ряду. Виграє той, хто зможе змусити противника зробити останній хід. Купити антистрес Pop It Ви зможете у нас - вибір на будь-який смак! Розмір 120 мм на 120 мм Neocube моментально викликає жвавий інтерес у всіх оточуючих. З його допомогою можна створити не тільки фігури, але і різні візерунки, як двомірні, так і тривимірні. Куб з магнітних кульок отримав світове визнання ще в 2008 році, але, за цей час, він не тільки не втратив своїх шанувальників, а й примножив їх. Кількість фанів цієї іграшки збільшується щодня. І це не спроста! Переконайтеся в цьому особисто! Іграшка-конструктор, що складається з 216 намагнічених кульок, які можна збирати у всілякі фігури. Знімає стрес, розвиває творчі здібності. До речі, з цих кульок виходять відмінні прикраси. Кульки покриті нікелем, для захисту від подряпин. Вони притягуються один до одного з великою силою, настільки, що часом їх важко роз'єднати. Кульки зберігають намагніченість протягом багатьох років. З неокуба можна зібрати все, що тільки захочете, все, що зможете собі уявити. Упаковка: сталева срібляста коробка з кришкою і м'яким ложементом всередині.

👉 Цена: 448 грн.
Отправка заказов до 17:00!
___
Доставка:
❤ Новая почта
💛 Укрпочта
💙 Justin
___
Оплата:
💵 При получении на почте (наложка)
💳 Предоплата на карту

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары