Все категории
Добавить товар

Конструктор lego movie 2 70840 ласкаво просимо до апокаліпс-граду

38744 грн
Описание

Оригінальне Лего 70840 Ласкаво просимо в Апокалипс-град - новинка травня 2019
року серії Муві 2.

- В цей конструктор входять 12 міні фігурок THE LEGO MOVIE 2, вперше випущених в січні 2019 року: Еммет, Люся, Бетмен, Замурзаний коп, Харлі Квін, Зелений Ліхтар, Чувак «де мої штани», Ларрі кавовари, Дейв Бензопила, Яструб Мо, Роксі і фьюз, а також фігурка щури.
- Ця величезна модель апокалипс-града включає в себе відкріплює модулі, що полегшують доступ до різних деталей, а також секції зі статуєю Свободи, кафе, офісом замурзані копа, збройової кімнатою, перукарні / тату-салоном, секретом Люсм, майстерні фьюз, рестораном на даху , спортивним залом, СПА і багатьом іншим.
- Секція Статуї Свободи цього набору THE LEGO MOVIE 2 включає в себе збірну модель факела, що відкривається голову Статуї Свободи з оглядовим майданчиком і збірним телескопом, а також три наглядових поста.
- Кафе «Кава без черги» обладнано збірним прилавком, касою, збірної кава-машиною з двома кавовими насосами, столиком і сидіннями, а також відкритою верандою зі столиками, парасольками і двома сидіннями.
- В офісі замурзані копа знаходиться тюремна камера з дверима, що відкриваються і крісло з функцією катапультування.
- У збройовій кімнаті ти знайдеш манекен, захисні окуляри, три каски для міні фігурок і два збірних зброї.
- Перукарня / тату-салон оснащені кріслом перукаря, машинкою для татуювання та інструментами для стрижки волосся.
- У таємному притулку Люсі встановлена ​​збірна ліжко з потайним відділенням, в якому зберігаються різні кумедні предмети, в тому числі любовний лист від Бетмена. У притулок можна знайти найрізноманітніші предмети, колючі дроти, вперше випущену в січні 2019 року, тут також є відділення для зберігання зброї.
- На орендованій даху притулку Люсі встановлено збірне сидіння, бампер вантажівки і водонапірна вежа.
- Розташована на даху майстерня фьюз оснащена збірним ящиком для інструментів і збірним вогнегасником.
- Ресторан на даху обладнаний збірної духовкою, столиком з сільницею і перечницею, а також фритюрницею з двигуном V8, сковорідкою і різною їжею.
- Спортивний зал у вигляді поїзда обладнаний збірної гирею із зображенням прибульця з космосу і лежаком для підйому штанги.
- СПА, виконане у формі вантажівки, оснащено збірної гідромасажною ванною і душем.
- У цей набір THE LEGO MOVIE 2 також входить стійка для серф-дощок Дейва, Бензопили, спостережний пункт зі збірним телескопом, що відкривається каналізаційним люком, а також всілякі сходи.
- У набір також входить зброю: лук Люсі.
- Аксесуари: дві кавових гуртки Еммета, сагайдак Люсі і шість вперше випущених в січні 2019 року елементів у вигляді голів скелетів (одна використовується в якості баскетбольного м'яча, одна встановлена ​​на покажчику, одна прикрашає двигун, дві використовуються в якості волосся манекенів, і ще одна встановлена на манекені).
- Відтворити повну пригод епізоди з «ЛЕГО ФІЛЬМУ 2» з цієї приголомшливої ​​моделлю Статуї Свободи.
- Розміри цієї моделі: більше 52 см у висоту, 49 см в ширину і 33 см в довжину.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары