Все категории
Добавить товар

Green max eко засіб натуральний для миття посуду

136 грн
Описание

Об'єм 500 мл

ЕСОзасіб натуральний для миття посуду ефективно та швидко розчиняє жир навіть у холодній воді. Містить природний антибактеріальний комплекс. Не пошкоджує шкіру рук.

ЕСОзасіб натуральний для миття посуду ТМ GREEN MAX (500 мл) з екстрактом червоного грейпфрутa та гранатa ефективно та швидко розчиняє жир навіть у холодній воді. Засіб містить природний антибактеріальний комплекс. Завдяки вмісту органічного гліцерину дбає про шкіру рук.

Склад:
Вода підготовлена, 5-15% сульфат спирту кокосової олії, алкілполіглікозид (ПАР з кукурудзяного крохмалю та пальмової олії), кокамідопропілбетаїн (ПАР з кокосової олії), менше 5% екстракт грейпфрута, екстракт граната, молочна кислота, тетранатрієва сіль метилгліциндіоцтової кислоти, натрію цитрат, натрію сорбат, сіль харчова очищена, харчовий консервант* (OPTIPHEN BD), ефірна олія лемонграсу.
* Cертифікат ECOCERT

Дата виготовлення та номер партії вказані на етикетці. Строк придатності: 24 місяці.

Спосіб застосування:

Нанесіть декілька крапель засобу на вологу губку або розчиніть його у воді. Вимийте посуд, потім ретельно ополосніть водою.

Умови зберігання. Зберігати в недоступному для дітей і домашніх тварин місці, захищеному від дії прямого сонячного світла, за температури від 0 °С до +30 °С. У разі замерзання після розморожування засіб повністю відновлює свій зовнішній вигляд і властивості.

Застереження. Уникати ковтання та контакту з очима. У разі потрапляння засобу в очі промити їх проточною водою. За потреби звернутись до лікаря. При підвищеній чутливості шкіри рук використовувати гумові рукавички.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 500мл
Продавец
airin.bags
Airinbags
Супер-продавец
Одесса
77% выполненных заказов
Была

Похожие товары