Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Хозяйственное мыло

80 грн
Описание

Твої незамінні помічники по господарству.

Так, так! У нас в асортименті є не тільки косметичне мило, а й серія господарського мила.

Перше з них - кокосове мило з содою і морською сіллю. Воно ідеально підходить для миття посуду, чищення і дезинфекції будь-яких кухонних поверхонь, ручного прання і.... для всього, що ви тільки можете вигадати для прибирання. Це мило містить у своєму складі тільки рослинні олії найвищої харчової та фармакологічної якості, гліцинат натрію (похідна від амінокислоти гліцину), завдяки якому ваші ручки будуть захищені від пересушування, харчову соду і очищену морську сіль, які підвищують його очищувальні властивості. А композиція ефірних олій огортає приємним деревно-свіжим ароматом і надає милу протизапальних і бактерицидних властивостей.

Прямокутні брусочки вагою 140-160г

Друге - мило для миття посуду з поршком та олією гірчиці.
Господарське мило "Гірчичне" - це безпечна чистота вашого посуду.
Воно чудово справляється із забрудненнями і жиром на посуді, кухонних та скляних поверхнях.
Утворює густу піну, яка легко змивається і не залишає жодних слідів. Як результат – бездоганно чистий посуд, який аж скрипить, і без жодного натяку на миючий засіб.
Завдяки вмісту гірчичного порошку і ефірних олій лимону і лаванди це мило дозволяє не тільки вимити, але і продезинфікувати посуд і кухонні поверхні, не залишаючи жодних розводів. Гірчичне мило не сушить шкіру, як звичний засіб для миття посуду, і користуватися ним можна навіть без рукавичок.
Гірчичне мило в наявності і готове створювати сяючу чистоту на вашій кухні)
Брусочки вагою 130 - 140г.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары