Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Гель від тарганів максфорс іс 20 г

320 грн
Описание

Тип засобу: Гель
Призначення: Від тарганів

Кілька примірників у наявності

Максфорс інсектицидний засіб, непрозорого білого кольору, що не має запаху, призначений для контролю чисельності та знищення тарганів.

Непрозорий інсектицид Максфорс визнаний одним із найкращих гелів від тарганів на сьогоднішній день. Цей сильнодіючий засіб ефективно справляється зі знищенням шкідливих комах, що заселяють кухні, ванні кімнати, інші приміщення в житлових будинках та комерційних об'єктах.

Регламент застосування
Активною діючою речовиною гелю від тарганів максфорс ic виробника Баєр є імідаклоприд, що викликає конвульсії, параліч та загибель комах. Засіб випускається у формі шприца від тарганів і відразу готовий до використання в побутових умовах. Наносити його рекомендується в місцях найбільшого скупчення та переміщення комах. Також слід перекрити доступ шкідників до води.

Дія: діє гель Maxforce контактно, передаючись від комахи до комахи і контакт паразитів з гелевими частинками. Тому комахи знищуються не відразу, а встигають заразити велику кількість своїх родичів. Шкідники йдуть на запах гелю від тарганів та мурах, поїдають і забирають його частинки на своєму тільці. В результаті інсектицид поширюється на всю колонію паразитів зі своїми личинками. Він зручний у використанні, відкриваючись і закриваючись ковпачком, і приємний на смак комахою. Їх загибель відбувається при контакті та при поглинанні засобу. Зокрема, повне знищення тарганів відбувається через 7 діб, а мурахи гинуть на 2-3 доби. Його активність зберігається до 2 місяців.

Знищення тарганів
Витрата гелю Максфорс залежить від типу, розміру та кількості комах. Якщо рівень заселення низький, а таргани за розміром дрібні, то на 1 м2 буде достатньо 1 краплі гелю від тарганів. За наявності у будинку великих, чорних особин застосовується 2 краплі на 1 м2. При велику кількість популяції знищення прусаков виконується зі збільшенням дози до 2-х і 3-х крапель залежно від виду комах.

Гель від прусаків допомагає позбутися мурах, що заповзають у будинок. Обробка виконується у приміщенні та зовні об'єкта, у тому числі щілинах, під статевим покриттям та в інших місцях.

Максфорс – найкращий засіб від тарганів Bayer в Україні не рідко застосовується у заходах pest control на комерційних та інших об'єктах, дозволяючи швидко усунути неприємних сусідів. І варто зазначити, що одна упаковка гелю максфорс за відгуками користувачів допомагає позбавитися шкідників у приміщеннях до 40 м² на довгі роки. Гель від тарганів та мурах безпечний для здоров'я людей та тварин, не має неприємного запаху на відміну від інших токсичних речовин, подібних до дихлофосу. Якщо ви готові купити Максфорс гель від тарганів сьогодні, то вас приємно порадує приваблива вартість та оперативна доставка від нашої компанії.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары