Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Эльфийская диадема тиара корона розовый ав персиковый ветка косплей сцена выступление...

460 грн
Описание

Нова авторська робота в комбінованому кольорі (сріблястий, рожево- персиковий з АВ напиленням ) продовжує серію з моєї лінійки фентезійний прикрас:

❤️ "Ельфійський Лотос АВ" ❤️

🧡Довжина 28-30 см. Висота центральної частини приблизно 3 см. Підходить на будь який об'єм голови.

Поєднання насичених полегшених кристалів в складному АВ відтінку, що переплетені у вигляді рослини, великої центральної краплі з додаванням кришталевих намистин у тон і центральних філігранних листочків під срібло - всі елементи створюють прикрасу для волосся в ельфійському стилі.

Його унікальність в багатоцільовому призначенні , виріб може бути використано як діадема на чоло, обідок, гілочка, гнучкий обруч або віночок - гнучкий основа легко приймає потрібну форму. А для більш надійної фіксації на голові, використовується парчева срібна стрічка (вставлена в акуратні петельки на кінцях ) і при бажанні легко знімається.

Можливе виконання в іншому кольоровому рішенні - сріблястому, синьому, фіолетовому , прозорому, зелено-смарагдовому, сірому, салатового, лавандового і райдужному ). Виріб може бути виконано в одному кольорі , або в комбінації з іншим. Дріт може бути в кольорі бронзи чи золота. Можна вибрати відтінок центральної краплі серед зразків на останньому фото в галереї. Інші відтінки по запиту.

В такому ж стилі може бути кольє ( дивіться в моєму магазині) - при купівлі комплектом буде подарунок - кулон ❤️, узгоджуйте комплектацію попередньо. (По моїй бонусній програмі - при купівлі одночасно двох моїх виробів по повній вартості з відправкою в одній посилці).

Виготовлення в іншому кольорі , дизайні або із вашими змінами 2-3 дні. Якщо вам необхідно виріб з відмінностями від того, що на фото - питайте перш ніж будете оформляти замовлення, з радістю відповім.

Склад:
Кришталеві намистини , полегшені кристали АВ , велика крапля АВ, дріт ювелірний мідний з покриттям, стрічка парча срібна, листочки металеві.

❤️Доставка:
Оплата на карту в день замовлення , відправка НП за рахунок отримувача (оплата за доставку при отриманні посилки) .

Більше авторських виробів в магазині https://polenahandmade.**********
Дополнительные характеристики:
Цвет: Бежевый
Цвет: Персиковый
Цвет: Разные цвета
Цвет: Розовый
Отделка и украшения: Бусины
Отделка и украшения: Ленты
Отделка и украшения: Стразы

Товар под заказ

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Персиковый
Размер:
  • Onesize