Все категории
Добавить товар

Аромадифузор квіти сакури

370 грн
Описание

В Японії вважається, що весна настає лише тоді, коли починає цвісти Сакура. Під час цвітіння Сакури час зупиняється… ці вишневі дерева настільки чудові що в Японії з’явилася окрема традиція, день Ханами — милування квітучою сакурою!

Неймовірна краса та магічний вплив, а аромат… свіжий, деревний, зелень насиченна квітковими акцентами така ніжна та витончена.
Аромат аромодифузору переносить на весняну алею залиту сонцем вздовж якої квітне Сакура, легка прогулянка та приємна розмова…

У комплектацію дифузора входить естетичний скляний флакон класичного дизайну з рідиною та еко-палички з натурального дерева ротанг, що робить його цікавим елементом декору у будь-якому інтер’єрі.

Інтенсивність запаху можна регулювати кількістю вставлених в аромадифузор паличок — чим більше, тим насиченіший аромат. Починати краще з 3-4, потім додавати за бажанням. Спочатку витрата рідини буде інтенсивною, потім поступово, в міру просочування паличок, знизиться. Одного флакона вистачає на 1-3 місяці, залежно від кількості паличок, що використовуються. Для посилення аромату палички слід перевертати раз на 5-7 днів.

*Повна інструкція та застереження що до використання зазначені на упаковці товару.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
littl...
littlestarukraine
Супер-продавец
Кременчуг
95% выполненных заказов
Была

Похожие товары