Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Ловець снiв "світлий"

900 грн
Описание

Ловець снів це домашній оберіг для перегляду тільки добрих сновидінь! Ловець снів стане чудовим подарунком для того, кого ви любите! Також ловець снів є гарною дизайнерською прикрасою для спальні.

    Встигніть придбати вражаючий подарунок коханій людині !  Кожен виріб унікальний і виготовляється майстром в 1 екземплярі без повторів! Ловець снів - це оберіг та захист від поганих снів

Кожен виріб унікальний і виготовляється майстром в 1 екземплярі без повторів!

 Оберіг. Амулет – захист від поганих снів (оригінальне ручне плетіння, біжутерія, чеський бісер)

Усі з натуральних екологічних матеріалів
Є в наявності. Відправка у день замовлення

   Зверніть увагу, що якщо Ви робите замовлення на ловець, у статусі "Під замовлення", то стилістика ловця снів буде збережена, проте деякі елементи можуть відрізнятися, При такому замовленні, ви також можете вибрати розмір за бажанням та Його довжину

Ловець снiв як символ — це домашній оберіг, який захищає від кошмарів, відганяє погані сни, дозволяє швидко заснути та позбавляє інсомнії. Він дарує людині добрі сни, допомагає чудово виспатися і забезпечує чудовий настрій упродовж дня. Мабуть, це основні функції. Також ловця снів можна зробити помічником в усвідомлених сновидіннях, заманити радість та натхнення. А ще ловець снів ліквідує негативну енергетику, допомагає домогтися умиротворення та гармонії як із собою, так і оточуючими!

Де розміщувати талісман?

    Ловець снів найкраще повісити над ліжком або на вікно у спальній кімнаті. За повір'ям сни проникають у будинок саме через вікно. А оберіг зловить їх на вході, затримає погані сни та пропустить лише добрі. Ловець снів слід вішати таким чином, щоб у денний час доби на нього падали прямі промені сонця, які здатні очистити амулет від поганих сновидінь, що накопичилися.

#ловецснов
#ловецьснів
#ловецьснівукраїна
#ловецьснівназамовлення
#купитиловецьснів
#подарунокручноїроботи
#пожарункильвів
#подарункиукраїна
#подарункиодеса
#подарунокхлопцю
#подарунокдівчині
#оберіг
#магічнийамулет
#дизайнерськаприкраса

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
lenaamelie27
lenaamelie27
Львов
Была

Похожие товары