Все категории
Добавить товар

Baby art фоторамка first year print frame 1 рік життя фото+відбиток

750 грн
Описание

ОПИС виробника:
Рамочка First Year Print Frame White & Grey виробництва компанії Baby Art може стати дуже оригінальним і стильним подарунком молодим батькам. Продукт є довгастою дерев'яною рамкою зі скельцями для розміщення фотографій. Усього клітинок для фото - 12 штук. У них можна розмістити знімки, на яких зображений ваш малюк на різних етапах у період після народження віком 1 місяця до 1 року. Також у корпусі рамки передбачений осередок для зліпка з відбитком долоні чи ступні вашого улюбленого малюка. Матеріал для виготовлення зліпка входить до набору. Відбиток робиться дуже легко й абсолютно безпечно. Вам лише потрібно вийняти вміст упаковки, розігріти його в руках і прикласти до нього ручку дитини. Після цього дайте зліпку засохнути та помістіть його під скло в спеціальний роз'єм на корпусі рамки. Вік: від народження Матеріал: дерево, матеріал для зліпка, скло Комплектація: дерев'яна рамка для зліпка з фотографією, матеріал для ліплення, докладна інструкція Виробник: Baby Art (Бельгія) Зроблено в: Бельгія

!!!! Інформація від продавця: рамка не використовувалась , просто було багато інших фоторамок. Стан як при купівлі- ціла, не пошкоджена. Єдине - діти поцупили набір для стоврення зліпку. То не є проблемою, бо сам гіпс можна придбати окремо від цього ж виробника або іншого , питайте скажу на якому сайты, бо тут вставлене посилання блокується) - вартість до 200 грн)
Нова рамка коштує 1100-1300 грн, мінус витрати на зліпок, якщо він вам потрібен, бо у більшу рамку можно просто постаивти більше фото, мінус знижка на те, що купляєте не в магазині з полиці, а в мене - так виходить обгрунутвання в 700 грн.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
detskievehi
detskievehi
Луцк
67% выполненных заказов
Был

Похожие товары