Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Об’ємні картини, ліпка, інтер'єр sadwest ua

900 грн
Описание

Вид картин: Об'ємні картини
Тип картин: Оригінали
Оформлення: Без рами
Орієнтація: Горизонтальна панорама

Кілька примірників у наявності

У Тернополі подібну послугу можна замовити на нашому сайті у виконанні декоратора інтер’єру Людмили . Людмила за освітою дизайнер, і працює вже 9 років у сфері ліпнини на стінах . Декоратор має досвід роботи у галузі дизайну і закордоном, зокрема, в Швейцарії та Польщі (ресторан «Zar-med» у місті Свідниця).

Об’ємні картини дозволяють зробити стіни Вашого дому захоплюючими, такими, що привертають уваги з першого погляду. Таке оформлення інтер’єру додасть вишуканості будь-якому приміщенню. Декор стін за допомогою ліпнини можна застосовувати не лише у власних домівках, але й у барах, ресторанах, готелях та офісах. У Тернополі руки декоратора попрацювали в барі-піцерії «Маяк» та ресторанах «Братіслава», «Камелот», «День і ніч».

Ви такж можете прикрасити стіни будь-якої кімнати квартири, домівки: спальні, вітальні, кухні, ванни чи навіть коридору. Матеріали, що застосовуються у роботі - міцні та надійні, відштовхують пил і легко миються. Тобто ліпнина на стінах не просто прикрасить інтер’єр, але є досить легкою у прибиранні. Для догляду за нею не потрібно буде докладати неймовірних зусиль, прибираючи будинок.

Тож, якщо Ви хочете прикрасити будь-який інтер'єр по-новому та оригінально, звертайтеся до нас на сайт ************************************** та замовляйте послугу в нашому інтернет-магазині захід сад . Вона допоможе з підібором орнаменту, який якнайкраще підійде саме Вам. Ви можете обрати будь-який малюнок і декоратор втілить неземні мрії у реальність. Пані Людмила створює свої роботи, використовуючи високоякісні матеріали та враховуючи світовий досвід у виготовленні об’ємних картин,з використанням новітньої методики оформлення інтер’єру.

Додайте родзинку у власний інтер'єр!!!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
user536753
user536753
Была

Похожие товары