Все категории
Добавить товар

Свічка таро "суд

180 грн
Описание

Свічка Таро "Суд" 14 * 3,5 * 3,5 см. Бджолиний віск

• відродження і відновлення ситуації

• робота над помилками і їх виправлення

• повернення до старого

Свічка Суду використовується в разі, якщо потрібно виправити або відновити ситуацію, відносини, процес. Важливо розуміти, що схема роботи зі свічок є покрокової і важливо, щоб процес, розпочатий в перший день, був завершений.

Магічно-практична робота

Магічна робота зі Свічками Таро будується на принципі управління ситуацією. Для того щоб почати вплив на процес вам знадобляться 3 свічки відповідних значень. Як вони визначаються.

Візьміть колоду Таро - старший аркан. Задайте мета: як я можу отримати це (своє бажання). Дістаньте 3 карти - їх значень і будуть значеннями свічок, які ви можете використовувати в обряді.

Розмістіть свічки перед собою в тому порядку, в якому випали карти. Зосередьтеся на ситуації і запаліть 1 свічку - нехай горить 1 годину (можна не бути присутнім). Через годину запаліть другу свічку, «відновивши» в своїй свідомості ситуацію. Потім, через годину запаліть третю свічку на 1 годину. Після цього свічки можна гасити до наступного разу, який може бути проведений не раніше ніж через добу після першого.

Важливо відзначити, що описане управління є імпульсним - в перший раз ви задаєте імпульс впливу, який змінює ситуацію. Іноді його досить, але іноді обряд потрібно повторювати 2 або більше разів для отримання потрібного ефекту.

Свічки Таро можна використовувати багаторазово по відношенню до різних процесів і ситуацій.

Розмір 35 x 140 мм

Вага 140 гр

Склад: віск

Ручна робота, свічки повністю фарбують

Час горіння 24 години

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Продавец
laber
LaBer
Львов
45% выполненных заказов
Была

Похожие товары