Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Самоклеюча плівка під мармур чорна 60см х 3м

215 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Надійний захист для ваших улюблених меблів! Гарно виглядає у будь-якому інтер’єрі. Просто встановлюється. Прослужить упродовж багатьох років. Виріб не боїться вологи, а головне – є набагато надійнішим, ніж звична клейонка. Виріб легко фіксується та підходить для чищення сухою або вологою тканиною.

Наклейки на стіл – це найкраще рішення нестандартно прикрасити стіл і в той же час захистити його поверхню від пошкоджень. До вашої уваги яскравий та якісний принт із захисною ламінацією. Така наклейка служитиме довго і радуватиме фарбами, стилем, зручністю у використанні!

Ми беремо самоклеючу плівку, наносимо на неї зображення методом широкоформатного друку і ламінуємо (додатковий шар прозорої захисної плівки). Таким чином Ви отримуєте виріб, який міцно приклеїться практично до будь-якої поверхні без додаткових клейових засобів, легко миється, чудово виглядає. І на відміну від звичайної скатертини не ковзає, не звисає, можна змінити іншу наклейку, як тільки захочеться змінити обстановку.

Таку наклейку можна клеїти не тільки на стіл, також підходить будь-яка рівна чиста поверхня. Це можуть бути холодильники, двері, шафи, меблі, вони відмінно тримаються на шпалерах, фарбі, кахлі, навіть водоімульсіонці. Ви можете прикрашати обідню зону, міжкімнатні двері, лаунж-зону і т.д.

Переваги:

Водонепроникні та маслостійкі шпалери з ПВХ.
Легко чистяться.
Підходять для більшості гладких поверхонь, таких як кухонний стіл, меблі, ноутбук, туалетний столик, вироби, столик для ліжка, книжкова шафа і багато іншого.
Простота використання – просто зніміть захисну плівку та приклейте її на місце.
Декор стін – мармуровий візерунок, шпалери також є окрасою стін для ванної кімнати, вітальні, кухні та багато іншого.
Довговічна клейка задня сторона для легкої установки, інші інструменти не потрібні.
Характеристики:

Тип: наклейка.
Матеріал: ПВХ.
Колір: чорний мармур.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Другой

Похожие товары