Все категории
Добавить товар

Гирлянда занавес "слои с наполнением дед мороз" 10 шаров 3.0м теплый

399 грн
Описание

Новорічний інтер’єр вимагає родзинку чарівництва. Її легко створити, якщо купити гірлянду штору “Шари з Дідом Морозом”. Це топова новорічна модель із нової колекції. Вона має пишний, багатий і магнетично красивий вигляд! Така світлодіодна гірлянда здатна стати центром уваги вашого інтер’єру, внісши в нього по-справжньому чарівний настрій.

Світлодіодна гірлянда “Шари з Дідом Морозом” виготовлена у форматі дворівневої бахроми у формі 10 ниток різної довжини зі світлодіодами, на кінці яких закріплені великі прозорі кулі. У кожному красива, яскрава фігурка Діда Мороза, дрібні кульки, що імітують іскристо білий сніг і мерехтять гарним теплим світлом світлодіоди. Така новорічна гірлянда в миттю створює гарні новорічні вогні. Це ультрастильний і креативний LED-декор.

Варіанти розміщення

Основний дріт кріпиться горизонтально до будь-якої поверхні. Нитки гірлянди — силіконові прозорі дроти, що в поєднанні з прозорими сферами дає ефект легкості та пишності LED-декору. Її можна розмістити де та як завгодно. Все залежить від вашої фантазії. У квартирі, будинку її можна розмістити на карнизі, перетягнути в центрі кімнати, розвісити в отворі ніші, на стіні. З її допомогою можна створити ефектне зонування, виділить і красиво освітивши зону зі святковим новорічним столом.

Це ефективно працює інструмент для торгівлі! Така світлодіодна гірлянда у вітринах магазинів, у залах торгових центрів, у ресторанах, кафе здатна залучати більше клієнтів у святкові дні. Якщо її перетягнути над барною стійкою, вона створить саме ту теплу, святкову атмосферу, яка вабить клієнтів.

Головні особливості LED-гірлянди Кулі з Дідом Морозом:

Створена за енергоефективними технологіями.
Усі деталі з екологічно чистих матеріалів.
Повністю безпечна у використанні, не нагрівається.
Довжина основного дроту — 3.0 м + 70 см довжина чистого шнура.
10 ниток різної довжини, що чергується — 50 см і 70 см.
Діаметр прозорих куль — 8 см.
У гірлянді використано 200 світлодіодів, вона створює достатнє освітлення.
8 режимів мерехтіння світлодіодів, які світять теплим білим кольором із м’яким жовтим відтінком.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары