Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Світлодіодна гірлянда lesko l-2132 deer кольорове світло 3 м

680 грн
Описание

Тип гірлянди: Гірлянда

Кілька примірників у наявності

Артикул товару: 8661-31183a
Бренд: Lesko
Тип: Новорічні світлодіодні фігури
Можливість з'єднання гірлянд: Немає
Гарантія: 6 місяців
Додаткові характеристики: Розміри оленя: 12х7 см; світловий потік: 120 лм; кількість світлодіодів: 23 шт.
Джерело живлення: Від мережі
Матеріал дроту: ПВХ
Призначення: Для дитячої на ялинку На камін На вікно
Напруга, В:220В
Загальна довжина гірлянди: 3 м
Виробник: Lesko
Стиль: Класичний
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Внутрішні
Колір світіння: Теплий білий

Служби доставки: Нова пошта
Місто склада: Київ, Лозова
Графік відправлення замовлень: щодня в 10.00 і 16.00, крім мертвих і святкових днів
Умови оплати: накладений платеж або оплата на карту, безналу не відправляємо
Графік роботи: щодня, без вихідних з 09.00 до 19.30
Для замовлення товару пишіть у повідомлення або повідомте по телефону ваші імена, номер телефона та email, на який зробити замовлення. Упродовж двох годин після передавання замовлення мені постачальнику, постачальник вам має зателефонувати вам для уточнення деталей і підтвердження замовлення. Не замовляйте доставляння на цьому сайті, мені доведеться її скасувати, я не знайшов у параметрах, як її прибрати.

Казкова гірлянда Lesko Deer
Гірлянда Lesko L-2132 — яскравий світлодіодний декор із прикрасами у формі новорічних оленів. Невелика вага та показники захисту від впливів зовнішнього середовища дали змогу використовувати її для прикрашання житлових кімнат, фасадів будівель, а також новорічної ялинки. Крім того, конструкція та правильна розшивка іграшок дає змогу встановлювати їх на будь-якій горизонтальній поверхні.
Модель виготовлена у формі навісної штори. Як силовий кабель використовується тонкий ізольований кабель, що має чудові експлуатаційні показники. Високий ступінь гнучкості дає можливість підвішувати модель у будь-якому зручному місці та під потрібним кутом. Прозора ізоляція зі стійкого до механічних впливів пластику — полівінілхлориду робить кабель менш помітним.
На підвісі закріплені тонкі ізольовані дроти, на кінцях яких жорстко зафіксовані фігурки гарцюючих оленів. Усередині них також розташовані точкові діодні світильники. Матеріалом для виготовлення фігурок слугує прозорий полімер, який для поліпшення показників яскравості покритий дрібнодисперсною світловідбивною крихтою. Джерелом світла слугують точкові світлодіоди, здатні створювати комфортний для очей світловий потік 120 лм.
Особливості
Як джерело живлення використовується побутова мережа змінного струму 220 В. Під'єднання до неї відбувається за допомогою штепсельної вилки, особливості конструкції конторою дають змогу під'єднувати її до будь-якої стандартної розетки європейської або азійської зразка.
Така гірлянда слугує незамінним атрибутом свята, а її невисока вартість і тривалий період експлуатації даруватиме вам радість від використання впродовж багатьох років.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары