Все категории
Добавить товар

Подушка-рогалик для подорожей memory foam тм ideia 30х40 см

495 грн
Описание

Для людей, які часто подорожують на великі відстані, ТМ IDEIA пропонує подушку-рогалик – дорожню подушку, наявність якої гарантує комфорт Вашого сну в дорозі.

Простий і зручний виріб, приємний на вигляд і на дотик. Дорожня подушка не займає багато місця в багажі або ручній поклажі. Її наявність дозволяє з максимальною зручністю долати великі відстані на машині, в автобусі, поїзді чи літаку.

Дорожня подушка виготовлена з сучасних матеріалів – які, не потребують особливого догляду. Її форма, тактильні властивості і пружність, забезпечать підтримку шиї при тривалому знаходженні в сидячому положенні. Гарантують комфортний сон в кріслі автомобіля, автобуса, в поїзді і літаку.

Переваги:

Зручність
Подушка має невеликі розміри і вагу – не займе багато місця в ручній поклажі. Вона гармонійно розташовується на шиї і плечах – забезпечуючи необхідний упор, підтримуючи голову, знімаючи навантаження з м`язів шиї і спини.

Економічність і практичність.
Дорожня подушка, пропонована ТМ IDEIA своїм клієнтам, оптимально поєднує високу якість матеріалів і виконання з невисокою ціною. Вона проста в догляді, та здатна служити протягом багатьох подорожей.Економічність і практичність.

Безпека.
Вся продукція ТМ IDEIA виготовлена з безпечних для здоров`я матеріалів. Її якість підтверджує наявність сертифіката європейського рівня – OEKO-TEX® STANDARD 100.

Оптимальний розмір. Подушка має універсальний розмір, що підійде дорослим і дітям.

Подорожуй з комфортом – подорожуй з ТМ IDEIA!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Трикотаж

Похожие товары