Все категории
Добавить товар

Витяжна настінна сушарка-мотузка для білизни

350 грн
Описание

Витяжна настінна сушарка-мотузка для білизни Сушарка для білизни має фіксатор, завдяки якому мотузки розтягуються на потрібну відстань, (максимальна відстань 3,75 метра).
Інерційна сушарка для білизни компактна, функціональна, зручна в експлуатації. Цей тип сушарки — настінна — чудова заміна звичайним білизняним мотузкам.
Вішалку для сушіння білизни з автоматичною системою змотування мотузок буде дуже зручно встановити у ванній або на балконі для економії вільного місця. Коли вішалка не використовується за призначенням, ви навіть не помічатимете її.
Вішалка для сушіння білизни має пластиковий корпус, всередині якого на штангу намотані чотири мотузок, кожна завдовжки до 3.75 метра. Веревки витягуються з корпусу за планку, до якої вони кріпляться, і їх можна зафіксувати на будь-якій витягнутій довжині. Корпус вішака кріпиться на стіну, а на протилежній стіні встановлюються два гачки, за які зачіплюється планка з мотузками. Висувши білизну, ви можете зняти планку з гачків і автоматичним механізмом змотати мотузки в корпус.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
anna180405
Tatiana
Хмельницкий
Была

Похожие товары