Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Табурет кухонний колір в асортименті

375 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип меблів: Табурети

Кілька примірників у наявності

Не кожен може похвалитися простором та достатньою кількістю вільного місця на кухні. Сучасні міські квартири здебільшого оснащуються невеликими кухоньками, облаштовуючи які дуже важливо заощадити кожен дорогоцінний сантиметр, але при цьому, забезпечити інтер'єр усім необхідним для зручності сім'ї.

Якщо і ваша кухня не відрізняється наявністю достатнього простору, то розміщення в ній столу з повноцінними стільцями або кухонного куточка, буде абсолютно недоречним. Але ж сидіти на чомусь треба? У такій ситуації найкращим виходом стане покупка компактних табуретів.

Досить привабливо в кухонному інтер'єрі виглядатиме табурет на прямих ніжках. У ньому немає нічого зайвого, все просто і лаконічно, але саме за рахунок цього дана модель і привертає увагу покупців. До того ж, за його допомогою ви можете вигідно заощадити простір, прибравши табурети під стіл, коли вони не потребують. Та й стоїть такий табурет набагато дешевший навіть за найнедорого стільця. А в нашому меблевому інтернет-магазині обідній табурет на прямих ніжках купити набагато вигідніше, навіть не залишаючи власної квартири.

• Матеріал каркасу: ДСП
• Сидіння квадратне, прямі ніжки

Габарити виробу:

- Довжина – 310 мм
- ширина - 310 мм
- Висота – 450 мм

Самовивіз м.Кривий Ріг
(Долгінцева)
Магазин Мегос
вул. Серафимовича 92

Доставка по Україні Нова Пошта

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Категории:

Похожие товары